Ion Dichiseanu, mesaje de dincolo pentru fiica lui! Ce i-a transmis Ioanei: „Îl visează aproape seară de seară”

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, a vorbit despre relația specială dinre Ioana și Ion Dichiseanu.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Ion Dichisenau și fiica lui, Ioana, au avut o relație specială, care a continuat chiar și dincolo de moartea actorului. Simona Florescu, fosta soție a regretatului artist, a venit în platoul Teo Show și a vorbit despre mesajele de dinclo pe care regetatul actor i le transmite fiicei sale, Ioana.

„Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Dichi, Ioana se conecta cu el. Este incredibil ce îți spun, dar e adevărat. Se conecta cu el, el îi spunea ceva în vis, când ea suna la spital medicii îi confirmau ceea ce ea visa în vis”, a mărturisit Simona Florescu la Teo Show.

Citeste si: Momente dificile pentru familia lui Ion Dichiseanu! Actorul ar fi împlinit 88 de ani. Ce mesaj i-a transmis public, fiica sa, Ioana?

După șase luni de la moartea lui Ion Dichiseanu, Ioana Dichiseanu își visează tatăl în fiecare seară. Simona Florescu a dezvăluit că și ea își visează fostul soț, însă nu așa des. De multe ori, mesajele pe care Ion Dichiseanu le-a transmis în vise s-au adeverit și în realitate. La doar o zi după ce Ioana și-a visat tatăl în timp ce îi spunea că avea nevoie de un costum pentru Festivalul Filmului de la Iași, ea a fost sunată și înștiințată că se va ridica un monument în memoria actorului.

Citeste si: Românii nu își vor mai putea vinde locuințele timp de mai mulți ani. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a anunțat programul...- bzi.ro

„Ea îl visează tot timpul, l-a visat într-o noapte, zicea că e la Festivalul Filmului de la Iași și are nevoie de un costum, a doua zi au sunat-o de la Festivalul Filmului de la Iași că voiau să facă un monument în memoria lui Dichi.

Eu l-am visat mai puțin decât Ioana, ea îl visează aproape seară de seară. La ei e și legătura de sânge, ea e sânge din sângele lui. Ea ca și copil îți dai seama că l-a iubit foarte mult, îl iubește foarte mult și suferă foarte mult”, a adăugat Simona Florescu.

ion dichiseanu

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu 

[Sursa foto: Captura Video]

Ce mesaje primește Simona Florescu de la Ion Dichiseanu 

La rândul ei, Simona Florescu a relatat o experienţă mai puţin obşnuită pe care a avut-o la puţin timp după trecerea la cele veşnice a fostului ei soţ. Artista a povestit cum a primit răspuns de la regretatul actor la o întrebare care o măcina de multă vreme. 

„Vara asta, eram pe litoral şi cântam. După spectacol, am urcat în camera de hotel să mă schimb. Pe hol, când am ieşit din lift, erau două turiste cazate la hotel care m-au reţinut să-mi spună că le place cum cânt, că mă urmăresc, că vin cu drag la spectacole să mă asculte...” Citește mai multe AICI.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies