Ion Dolănescu a fost pomenit la Cimitirul Bellu de Sfântul Ioan! Ce mesaj a trimis fiul său, Ionuţ, din America! VIDEO

Pe 7 ianuarie, Ion Dolănescu a fost pomenit la Cimitrul Bellu de Sfântul Ioan.

Autor: Matei Vaihan

Fanii celebrului cântăreţ de muzică populară au aflat că Ion Dolănescu a fost pomenit la Cimitrul Bellu de Sfântul Ioan. Rude şi prieteni au venit la mormântul celebrului artist, decedat pe 19 martie 2009, la 65 de ani.( vezi care a fost prima reacţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că Maria Ciobanu este bolnavă)

Ion Dolănescu a fost pomenit la Cimitirul Bellu de Sfântul Ioan. A venit şi Costin Mărculescu

Printre cei veniţi să-l pomenească s-a numit şi actorul Costin Mărculescu, un apropiat al familiei Dolănescu. Din păcate, fiul lui Dolănescu, Ionuţ, nu a putut fi prezent, deoarece se află în SUA, unde are de susţinut mai multe spectacole.

Ion Dolănescu a fost pomenit la Cimitrul Bellu de Sfântul Ioan: "S ă vărsăm o lacrimă pentru tatăl meu"

Luni, Ion Dolănescu a fost pomenit la Cimitrul Bellu de Sfântul Ioan. “De Sfântul Ioan Botezătorul, să vărsăm o lacrimă pentru tatăl meu, marele artist liric Ion Dolănescu. Părintele paroh al Bisericii Sfântul Gheorghe Nou, preot prof.

dr. Emil Cărămizaru, va oficia o slujbă la mormântul tatălui meu de la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a postat Ionuţ Dolănescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit într-un accident rutier! Cântăreţul de muzică populară îşi salută din SUA prietenii!

Mesajul lui Ionuţ Dolănescu după apariţia zvonului că ar fi murit într-un accident, alături de mama sa, Maria Ciobanu! Ce a transmis cântăreţul

Ionut Dolanescu are trei copii superbi! Artistul de muzica populara si sotia lui, Doinita, se mandresc cu Vlad, Ioana si Iancu

Ce surprize au pregătit astrele pentru zodii, începând cu noaptea aceasta

Descoperire ȘOC despre Pfizer. Ce efect are asupra copiilor de peste 12 ani

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

La 14 ani de la DISPARIȚIA ELODIEI, CIOACĂ ȘOCHEAZĂ întreaga ROMÂNIE. Se ÎNTÂMPLĂ în ÎNCHISOARE

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies