Ion Haiduc: “Serban Ionescu era despartit de Magda de ani de zile! E normal ca el sa-i lase din avere si femeii care l-a ingrijit in ultima perioada a vietii”

Actorul Ion Haiduc rupe tacerea! Coleg de breasla cu regretatul Serban Ionescu, el a acceptat sa vorbeasca cu reporterii WOWbiz.ro despre casnicia Magdei Catone. Omul de teatru sustine ca intre Magda si Serban nu mai era de ani de zile o relatie, de cand actorul s-a mutat cu “amanta”.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereActorul Ion Haiduc i-a primit in bucataria sa de acasa pe reporterii WOWbiz.roLui Ion Haiduc, omul care a fost un apropiat al cuplului Magda Catone – Serban Ionescu, i se pare normal ca regretatul actor sa-i lase “ceva” din averea lui si femeii care l-a ingrijit si a fost langa el pana in ultima clipa de viata. Mai mult, el ne-a dezvaluit ca, in grupul lor de actori, toata lumea stia ca Serban are o alta relatie si ca se mutase cu noua cucerire, iar Magda l-a asteptat, ani la rand, sa se intoarca acasa… dar, in zadar!

“Nu-mi face mare placere sa vorbesc in astfel de situatii, consider ca o parte din media a fost nedreapta cu ei. Eu nu l-am auzit nici pe Serban, nici pe Magda vorbindu-se de rau. Presa le-a bagat in gura cateva vorbe unuia si altuia si s-a iscat un scandal care nu exista de fapt. Si ce daca Magda a fost suprinsa cu alt barbat? Daca ea si Serban nu mai erau impreuna de atata vreme…Care e problema? Noi, actorii, stim ca nu mai erau impreuna, el a plecat de acasa, avea alta relatie. Serban era cum era, Magda l-a asteptat atata timp, a suferit dupa el multa vreme, dar i-a ajuns bietei femei…”, a povestit Ion Haiduc, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

In legatura cu bunurile actorului,  Haiduc spune ca “sa ai doua apartamente de bloc in Capitala nu e mare avere”: “Care avere a lui Serban Ionescu? Dupa cate filme a facut, sa ai doua apartemente de bloc in Bucuresti e avere? Ce avere e asta? Ce au de impartit Magda si Serban? Iar doamna care a stat cu el in ultimii ani, bravo ei ca a stat cu el! Merita ceva din partea lui! Nu cred ca a stat cu el pentru averea lui. Cand tatal meu a murit, el statea cu o doamna de cinci ani. Ea l-a ingrijit pana a murit. Cand m-am dus la el, femeia mi-a pus cecurile tatal meu pe masa si nici macar nu le-am deschis. Am spus “Dumneata si cu fetele tale l-ati ingrijit, eu nici macar nu i-am dat un pahar cu apa”. Nu pentru ca n-am vrut, sau pentru ca eram certati, dar eu locuiam la Timisoara, iar el la Bistrita. Ea a fost femeia care a stat zi de zi langa el, i-a dat medicamente, i-a dat ceai, i-a dat supa, si am zis “tot ce a avut tatal meu e firesc sa-ti ramane tie”. Eu mi-am luat un tablou pictat de tatal meu pe care-l stiam din copilarie si cascheta de ceferist, tata  a fost sef de gara. Cascheta am luat-o pentru ca am colectie de palarii si sepci”, a mai spus actorul.

Totusi, Ion Haiduc sustine ca atat fiul lui Serban, cat si Magda, au dreptul la cateva din bunurile lui. “E un testament facut de Serban, se va deschide, daca e de atacat, va fi atacat si la revedere. Sigur ca fiul lui trebuie sa mosteneasca ce e al lui, si Magda sa mosteneasca ce-i al ei, ca au lucrat o viata impreuna. Dar daca dorinta lui a fost sa-i lase ceva femeii care a fost langa el in ultimile lui clipe si in cea mai grea perioada a vietii lui, asta este. Dumnezeu l-a lovit cu o boala infioratoare, necrutatoare si in acelasi timp de o luciditate perversa. Adica sa fii intreg la minte, perfect constient, lucid, si sa realizezi ca esti o leguma, ca nu mai poti nici sa bei apa, nici sa inghiti, si la un moment dat, nici sa respiri. Dar tu sa fii constient… ”, a conchis actorul indurerat.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate