Ion Iliescu, externat din spital! Cum se simte fostul președinte după operație

Ion Iliescu va fi externat din spital după ce a suferit o operație în urmă cu doar patru zile. Fostul președinte se simte mai bine.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Pe data de 1 aprilie Ion Iliescu a fost internat de urgență la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu. Medicii i-au pus diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă și au decis că acesta trebuie operat numaidecât.

„Dacă el a fost la Elias şi, în urma ecografiei, l-au trimis într-o unitate care are şi chirurgie cardiovasculară, înseamnă că îl vor drena destul de repede. El a avut deja ecografia acolo şi aşa şi-au dat seama că trebuie intervenit de urgenţă”, a declarat Gabriela Cozmanciuc, medic la clinica privată Inimed 360 și la Spitalul Sf. Pantelimon, citată de Libertatea.

După ce a rămas trei zile la secția de Terapie Intensivă, politicianul în vârstă de 89 de ani a fost transferat la secția de Cardiologie și urmează să fie externat în cursul zilei de astăzi, 5 aprilie.

fara descriere

Ce diagnostic a primit Ion Iliescu

„În după amiaza zilei de 1 aprilie 2019, domnul Ion Iliescu, fost Preşedinte al României a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu Bucureşti, cu diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun”, se arată într-un comunicat de presă al Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”, remis MEDIAFAX.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate