Ion Iliescu, luna iulie va fi critică! Astrologul Ioan Burculeț, dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a fostului președinte

Ion Iliescu a ajuns marți dimineață, din nou la spital, însă medicii au afirmat că a fost vorba doar despre un control.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Fostul președinte Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost internat de mai multe ori în acest an, ultima dată chiar la începutul acestei luni. De altfel, în aprilie, Ion Iliescu a fost operat, de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț vorbește despre ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu fostul președinte, din punct de vedere astral. Din acest punct de vedere, se pare că următoarele zile sunt critice.

fara descriere

”Lui Ion Iliescu, primul om important care s-a remarcat imediat după evenimentele din decembrie 1989, dar nu singurul, Destinul avea să îi traseze o nuanță în planul personalității: figura unui om sensibil la exterior, dar înverșunat aș spune în interior, mai mereu agitat, greu controlabil în excesele de furie. De ce fac referință la acest aspect important definit de mine “înverșunare”? Pentru că acesta a generat dincolo de problemele cardiace toate disfuncțiile în sectorul de funcționare a sistemului neurovegetativ. Mai pe înțelesul nostru, cu nervul vag nu te joci, și de aici și ieșirile acestuia care trebuiau să fie vizibile din perioada copilăriei și până la momentul actual dar și principalele probleme de sănătate.

Afecțiunile cele mai importante care aveau să își pună amprenta asupra fostului președinte aveau directă legătură cu latura cardiovasculară. În calitate de astrolog, simbolistica îmi dezvăluie clar cum că principalele aspecte la final de viață și nu m-ar șoca dacă decesul va fi constatat în urma unui accident cerebral, comă sau efectiv moarte în somn, dar al cărui factor declanșator să fie tot creierul.

Un alt aspect al sensibilității este manifestat la nivel de întreg sistemul osos și de aici complicațiile de-a lungul vieții către tot ceea ce are legătura cu diabetul mai mult sau mai puțin. Avem astfel întreg sistemul neurovegetativ cu afecțiunile sistemului digestiv: stomac, pancreas, intestinul subțire și cel gros care sunt indicii precari ai sănătății pentru perioada imediat următoare și pe care va trebui să le aibă sub control. Adică, mai multă atenție și prevenire poate descrește în intensitate eventualele consecințe grave.

Referitor la inimă, din punct de vedere astrologic, aș putea spune că există elementul de protectie din momentul nașterii - vizibilă în plan astrologic - tocmai din acest punct de vedere, majoritatea intervențiilor chirurgicale pe cord au fost reușite.

 

Astrologul Ioan Burculeț despre Ion Iliescu ”Pe 26 iunie va fi momentul de apogeu”

A doua parte din anul 2019 îl aduce din nou în atenție pe Ion Iliescu cu probleme de sănătate la nivel cardiovascular, care pentru intervalul imediat următor se pot nuanța mai complex pentru că va urma un interval până pe 3 iulie, în care acesta se va resimți. Destinul contribuie la acest vector de instabilitate și vulnerabilitate în planul sănătății!

fara descriere

De la începutul anului și până în acest punct, majoritatea internărilor au fost normalitate pentru că un aspect disonant vizibil în ecuația astrologică puteau să îi cauzeze palpitații, probleme cardiace, dar și directa implicare a celor două sensibilități din momentul nașterii: latura neurovegetativa și deficiența la nivel cerebral ca și incapacitate de oxigenare a creierului. De aici transpirațiile și febra pe care dânsul le acuză ca principal mecanism de declanșare al oscilațiilor din planul sănătății.

Problemele încep să se manifeste de acum și nu întâmplător în conformitate cu astrograma lui. Pe 26 iunie va fi momentul de apogeu și atunci de ce ne-ar mira că marți a ajuns la unitatea de primiri urgențe. Cu toate acestea, pentru întreg intervalul lunii iulie se vede o scădere a vitalității organismului, fapt care îi poate leza buna funcționare a organelor interne și cel mai extrem aspect să se consume cu nuanța constatării decesului care nu este exclus din variantă. Dacă reușește să treacă de iulie, august va fi o lună mult mai stabilă pentru domnia sa în care se va reabilita practic.

Citeste si: Primele declarații legate de starea lui Ion Iliescu! Ce se întâmplă cu fostul președinte, după ce a ajuns la Spitalul de Urgență

Citeste si: Ce pensie au Ion Iliescu și soția lui! Câți bani încasează lunar

Citeste si: Cât de periculoasă este boala lui Ion Iliescu! În cât timp i se putea opri inima

Astrologul Ioan Burucleț despre Ion Iliescu ”În septembrie, va avea din nou probleme de sănătate”

După acea perioadă, cele mai importante transformări vor fi în decursul lunii septembrie, când pe fondul administrării anumitor tratamente medicamentoase sau din cauza epuizării va fi perioada cea mai critică și atunci nu m-ar mira dacă aspectele de comă sau inducere în comă sunt elemente care definesc întreaga ecuație astrologică! Urmează o perioadă mai puțin benefică și depinde de fiecare element în parte dacă acesta va avea tăria să le ducă sau nu mai departe.

În concluzie, pentru Ion Iliescu starea de sănătate actuală studiată din punct de vedere astrologic, are aspecte de vulnerabilitate care sunt în crestere pentru un interval de aproximativ o săptămână. Există apoi o revenire pentru luna august, dacă va trece cu bine peste această perioadă și nu în ultimul rând, va reveni luna septembrie cu probleme din nou pentru fostul președinte, până după finalul primelor două săptămâni ale lunii octombrie.

Până una alta, să îi urăm sănătate și în acelați timp să sperăm că, dincolo de toate aspectele abordate va trece cu bine în următoarele zile, însă principalul hop, ca să îl definim așa, îl va trăi după acest episod care își va pune amprenta mult mai vizibil în prima lună din ultimul trimestru al anului 2019 și este vorba despre luna septembrie”, este abordarea astrologică a lui Ioan Burculeț despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate