Ion Manole o acuza pe vaduva lui Serban Georgescu ca minte: "De ce sa discrediteze o fiinta care nu mai este pe pamant?"

Problemele legate de numele fiicei sale nu par a inceta! Ion Manole o acuza pe vaduva lui Serban Georgescu ca minte cu absolut tot ce spune despre fiica sa, Madalina Manole, si ca are acte care sa ii desfiinteze toate acuzatiile aduse.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Văduva veselă a lui Georgescu minte ordinar! De la trecerea în nefiinţă a fiicei mele, găseşte mereu motiv să-şi etaleze fericirea şi să arunce săgeţi otrăvite către Mădălina. A spus că Mădălina a plecat încărcată din casa făcută cu Şerban Georgescu, că a umplut-o Georgescu de bani şi, ce e mai aberant, Mădălina n-a făcut nicio casă acolo, că acea vilă în care stă acum e primită moştenire de la tatăl lui Şerban Georgescu”, a declarat, pentru „ring”, Ion Manole.

fara descriereTatal regretatei artiste vrea sa stea fata in fata cu Enikola discutii deoarece are acte care demonstreaza contrariul a absolut tot ce zice ea despre fiica sa.

”Dacă distinsa doamnă vrea să ne clarificăm faţă în faţă, eu vin cu toate actele şi le prezint. Dar, despre ce vorbesc eu, doamna Eniko poate s-o contacteze şi pe doamna Carmen Rădulescu şi o să spună ce era acolo până s-a dus Mădălina şi a făcut acestă vilă. Pot să spună şi vecinii. Stimata doamnă nu se gândeşte că ascultă şi vecinii şi văd cât de ordinar minte?!... Şi ce urmăreşte cu treaba asta? De ce să discrediteze o fiinţă care nu mai este pe pământ. Chiar crede că noi nu ştim? Ea nu are nicio părticică de vină în destrămarea familiei Georgescu? Dacă nu are, m-aş bucura”, a mai spus Ion.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate