Vedete

Ion Oncescu, primele probleme in paradisul din Republica Dominicana! Concurentii din echipa Faimosilor au si ei probleme in interiorul grupului; campionul mondial la skandenberg face acuzatii

Chiar daca in echipa Razboinicilor problemele din interiorul grupului au fost mai vizibile inca de la inceputul competitiei, nici echipa Faimosilor nu este ocolita de tensiuni.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ion Oncescu, primele probleme in paradisul din Republica Dominicana! Concurentii din echipa Faimosilor au si ei probleme in interiorul grupului; campionul mondial la skandenberg face acuzatiiicon photo
Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, si unul dintre cei mai puternici concurenti de la Exatlon, pare sa fie asimilat cu dificultate de echipa Faimosilor. In editia difuzata ieri, celebrul sportiv a facut cateva declaratii care zduncina imaginea de perfecta coeziune a echipei sale.  

„S-au transformat din comediantii ambulanti din prima parte a campusului, intr-un circ Strutki (n.r circul din „Fram Ursul Polar”) unde aproape fiecare stie ce urmeaza sa spuna oricare dintre ceilalti. Se completeaza intr-un mod care pe mine ma adoarme si, culmea, cand incerc sa dorm, chiar cu dopuri in urechi, tot nu reusesc. Am incercat sa am niste dialoguri cu ei, mai ales la inceput. Nu ma simt frustrat, e o situatie”, a afirmat Oncescu.Giani Kirita este cel care i-a reprosat fatis lui Oncescu detasarea in momentele cheie, cand moralul echipei are nevoie de o infuzie de incurajari. Introvertit, foarte calculat, cu o forta fizica impresionanta, Ion Oncescu ramane insa un pilon important al echipei, care poate oricand sa intoarca scorul in favoarea Faimosilor.


Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, noile probe prin care vor trec cele doua echipe de la „Exatlon”! Fiti martorii primei eliminari din concurs; astazi telespectatorii vor afla cine este primul concurent care pleaca acasa, in urma voturilor telespectatorilor. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune