Vedete

Ion Petrisor, impresarul manelistilor, o face praf pe manelista Denisa! "Este virgina in anus. Toata lumea stie ca este traficanta de droguri!"

Florin Salam a ajuns in mijlocul unui scandal , dupa ce unul dintre instrumentistii sai a sarit la bataie in incinta aeroportului Henri Coanda si l-a desfigurat pe Liviu Dovleac, impresarul si varul Denisei. De aici a pornit razboiul, manelistii incepand sa-si arunce acuzatii grele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Invitat intr-o emisiune de la Acasa TV, Ion Petrisor, celebrul impresar al manelistilor, a facut-o praf pe Denisa, dupa ce aceasta a declarat ca inca este virgina la 23 de ani, desi toata lumea stie ca traieste cu Liviu Dovleac.

"Sa va fie rusine! Stie toata Italia ca traiti impreuna. Denisa poate e virgina, dar in anus. Cine este Denisa? Ea este cantareata? Singurul concert in care a fost pe afis a fost atunci cand Liviu mi-a promis ca imi da o discoteca. Denisa, daca zic un cuvant, maine esti arestata! Lumea stie ca esti cantareata, nu traficanta de droguri! Aduci droguri din Italia!", a povestit Petrisor.

Bineinteles, Denisa s-a aparat: "Daca vindeam droguri, eram plina de bani!"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune