Ion Surdu, declarație surprinzătoare despre Elena Ionescu după finala Survivor România! ”Uneori caracterul omului spune totul despre el!” EXCLUSIV!

Ion Surdu, câștigătorul Exatlon sezonul 3, consideră că Elena Ionescu a meritat trofeul Survivor România și a argumentat și de ce

Autor: Cornelia Ionescu

In articol:

Elena Ionescu este marea câștigătoarea a show-lui Survivor România. Sâmbătă seara, după o finală de aproape cinci ore, faimoasa a pus mâna pe râvnitul trofeu, dar și pe premiul, în valoare de 250.000

de lei.

”Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită, trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva. Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte în momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața publicului! Mulțumesc, Survivor România”, a declarat Elena Ionescu imediat ce și-a auzit numele.

Elena Ionescu a împărțit România în două după câștigarea Survivor România.

Câștigarea trofeului de către Elena a împărțit România în două, unii au considerat-o adevărata supraviețuitoare, în timp ce alții au marșat pe ideea că Emanuel Neagu ar fi trebuit să fie desemnat câștigător, întrucât atât pe traseu, cât și în camp, el ar fi întrunit atuu-rile unui învingător într-un asemenea show. Mai mult, persoane care au participat la emisiuni asemănătoate au declarat, precum ar fi cazul lui Iulian Pîtea de pildă, că nu și-ar fi dorit niciodată să câștige faimoasa, în contradicție cu alții, tot de la Exatlon, care au mers pe mâna ei.

Unul dintre ei...chiar Ion Surdu.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Denisa, schimbare inedita de look! Iata ce make-up indraznet a abordat recent, iubita lui Iancu Sterp, la scurt timp de la revenirea acestuia in tara!

Citeste si: Dan Cruceru a spus tot după Survivor România! Cine i-a zis prima dată ”Domnul Dan” și cum a reacționat atunci! ”Nu mi-a plăcut, mi-am zis...ce bătrân mă face”

Citeste si: Elena Ionescu, câștigătoare Survivor România: ”N-am mai avut menstruație de 4 luni”! Faimoasa explică și de ce s-a îngrășat în Dominicană

Ion Surdu a spus totul despre Elena Ionescu după finala Survivor România! ” A fost iubită cu adevărat de cei de acasă”

Ion Surdu a spus totul despre Elena Ionescu după finala Survivor România. Câștigătorul sezonul 3 Exatlon, și el un tip extrem de îndrăgit de oamenii din fața televizoarelor, a explicat de ce faimoasa a fost desemnată câștigătoare. ”Elena a meritat să câștige Survivor România, fiindcă a fost votată de public, iar el este suveranul. Înseamnă că a îndrăgit-o, a văzut în ea o supraviețuitoare. Elena a intrat la nenumărate dueluri pentru eliminare și dacă a fost salvată, înseamnă că a fost iubită cu adevărat de cei de acasă. Majoritatea votează ce vede pe micul ecran. În ciuda faptului că poate nu a fost cea mai bună competitoare pe trasee, precum Emanuel sau Lola, care s-au calificat în finală prin performanțele sportive, ei bine, uneori, caracterul omului spune totul despre el. De aceea, cei de acasă au mizat pe ea. Au plăcut-o din punctul acesta de vedere, în plus, să recunoaștem, multă vreme, s-a descurcat extrem de bine în concurs, și nu era sportivă, ci cântăreața. De aceea, niciunul dintre ceilalți trei concurenți, Iancu, Lola sau Emanuel, nu trebuie să fie supărat pe rezultatul final. Trebuie să ia partea bună și să se bucure că a ajuns unde alți 25 au aspirat”, a declarat faimosul, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies