Ion Tiriac i-a facut un cadou fabulos fiului sau! Tiriac Jr a primit de ziua lui o masina de colectie, care valoreaza 1,5 milioane de euro!

Cand Ion Ion Tiriac a implinit 35 de ani, Ion Tiriac i-a facut un cadou fabulos fiului sau.

Autor: Matei Vaihan

Acum 7 ani, Ion Tiriac i-a facut un cadou fabulos fiului sau cel mare, Ion Ion. „Când Ion Ion Ţiriac a împlinit 35 de ani a primit de la tatăl său cheile unui Porsche pe care bătrânul Ţiriac îl consideră un punct de cotitură în istoria automobilului. Cumpărată cu 250.000 de mărci, maşina valorează acum circa 1,5 milioane de euro”, a dezvaluit Capital.

„Maşina aceasta nu mai este a mea. Chiar dacă se află în Colecţie”, spune fostul tenismen Ion Ţiriac arătând către un Porsche 959 din 1988”, a mai relatat ziarul cu profil economic.( vezi ce cadou i-a facut Ion Tiriac Simonei Halep)

Ion Tiriac i-a facut un cadou fabulos fiului sau:   "Abia asteptam sa mai plateasca si el pentru intretinerea ei"

„Când avea 15 ani i-am promis lui Ion Ion că i-o dau când împlineşte 35 de ani. În ziua în care a ajuns la această vârstă a venit la mine şi mi-a zis: „cheile”! Eu uitasem demult. Aşa că n-am înţeles ce chei cerea.

Dar m-am lămurit repede. Ea merge. Sau, mergea. Ion Ion ştie. Abia aşteptam să mai plătească şi el pentru întreţinerea ei. Asta pentru că această maşină trebuie să se întoarcă în fabrică la fiecare trei ani. Nu se poate altfel chiar dacă maşina nu parcurge decât 30 – 50 km/an”, a declarat Ion Tiriac.

Ion Tiriac i-a facut un cadou fabulos fiului sau:" Motorul e foarte special"

In 2011, Ion Tiriac i-a facut un cadou fabulos fiului sau. "Motorul ei foarte special trebuie desfăcut şi refăcut la fiecare trei ani pentru a o menţine în stare de funcţionare. Motorul e foarte special pentru că din el a progresat tot ce există astăzi turbo pe piaţă. Maşina m-a costat extraordinar de puţin pe vremea aia. Doar vreo 250.000 de mărci. Valoarea ei a crescut acum, destul de puţin pentru ceea ce înseamnă maşina.

În prezent ar costa circa 1 milion şi jumătate. Dar trebuie să ştiţi că merge cu aproape orice fel de combustibil – gaz, petrol, benzină – cu tot ce vrei”, a mai povestit Ion Tiriac.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Herbert Stein a murit! Era cel mai mare rival a lui Ion Tiriac

FOTO Copiii lui Nicolae Guta au vizitat cea mai tare expozitie auto din Bucuresti! Nicoleta si Nicu Guta au admirat masinile din colectia lui Ion Tiriac

Declaratii incredibile ale lui Ion Tiriac! “Fara maica-mea, ajungeam vreun derbedeu!”! Azi, la Teo Show, de la orele 16.45, aflati povestea nespusa pana acum a celui mai bogat...

Vor apărea schimbări în viața a 4 zodii în această lună

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

De unde vine denumirea de „taxi”. Povestea pe care călătorii trebuie să o știe

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies