Ion Tiriac negociaza preluarea clubului german Hertha Berlin

Ion Tiriac (73 de ani) a fost vazut, luni seara, in tribunele stadionului "Olympiadstadion" din Berlin, la meciul dintre echipa gazda, Hertha, si St. Pauli, din liga a doua germana. Jurnalistii nemti sustin ca omul de afaceri roman doreste sa cumpere pachetul majoritar de actiuni al clubului.

Distribuie pe:

fara descriereDinamovistii pot sa astepte mult si bine venirea lui Ion Tiriac intre actionarii trupei din Stefan cel Mare. Omul de afaceri a vazut partida de luni dintre Hertha Berlin si St. Pauli, din liga a doua germana, alaturi de presedintele echipei gazda, Werner Gegenbauer, si de directorul sportiv, Hans-Jurgen Pohmann, iar apoi a demarat, se pare, negocierile pentru preluarea clubului, anunta jurnalistii de la cotidianul german Bild. Hertha ocupa in prezent locul doi si se bate cu sanse mari la promovare in Bundesliga.

Pana acum, Ion Tiriac a stat departe de fotbal, preferand sa se implice in tenis. Intre 1984-1993 a fost managerul lui Boris Becker. Organizeaza Turneul de la Madrid, BRD Nastase-Tiriac Trophy de la Bucuresti si un turneu de fete in Germania.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate