Vedete

Ionela Prodan a facut o dezvaluire tulburatoare despre viata ei sentimentala: „Eu nu am cunoscut iubirea”

Intr-un interviu, Ionela Prodan a facut o dezvaluire tulburatoare, marturisind ca nu a cunoscut marea pasiune, desi a fost maritata de doua ori.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Ionela Prodan a facut o dezvaluire tulburatoare despre viata ei sentimentala: „Eu nu am cunoscut iubirea”icon photo

Cand a vorbit despre viata sa sentimentala, Ionela Prodan a facut o dezvaluire tulburatoare intr-un interviu acordat revistei Taifasuri. Intrebata care a fost marea ei iubire, Ionela Prodan a marturisit: “Eu nu am cunoscut iubirea. Iubirea aceea cu flăcări, cu năbădăi, cum am auzit la alte fete, n-am trăit-o. La mine a fost mai mult o teamă faţă de partea bărbătească, la începuturile mele. Nu credeam nimic din ce mi se spunea”. (vezi ce a aparut pe cer la slujba de inmormantare a Ionelei Prodan)

Ionela Prodan a facut o dezvaluire tulburatoare. Spune ca Anamaria a indemnat-o sa-si refaca viata

Ionela Prodan s-a maritat la inceputul anilor `70 cu Traian Tanase, un avocat caruia i-a daruit doua fiice, pe Anamaria si Anca. Acesta a decedat, insa, in 1992, la doar 54 de ani. in urma unei congestii cerebrale. „Aveam 42 de ani când a murit soţul meu, iar Anamaria m-a îndemnat să-mi refac viaţa, spunându-mi că ea şi Anca nu pot fi întotdeauna lângă mine”, a dezvaluit, la un moment dat, Ionela Prodan.

Ionela Prodan a facut o dezvaluire tulburatoare: "Mi-a fost greu dupa moartea lui Traian"

Are doua casnicii la activ, dar Ionela Prodan a facut o dezvaluire tulburatoare. Dupa decesul primului sot, cantareata de muzica populara s-a maritat cu Toni Antohi. “Marturisesc ca mi-a fost greu dupa moartea lui Traian! Insa, anii au trecut, si mi-am regasit linistea sufleteasca langa cel de-al doilea sot, inginerul Toni Antohi, care s-a incumetat sa cladeasca alaturi de mine un nou camin...Am alături un bărbat extraordinar, un moldovean minunat, că, dacă era oltean, nu-l luam, doar ştiţi că oltenii sunt mai aprigi”, a mai declarat Ionela Prodan. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune