Ionuţ de la ”Insula Iubirii”, atac dur la adresa Mirelei! A ”demolat-o” din toate punctele de vedere: ”Minciuna şi prefăcătoria au ajuns la cote maxime”

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Ionuţ Gojman, unul dintre foştii concurenţi din show-ul matrimonial, a spus lucrurilor pe nume. Tânărul a mărturisit, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare, că Mirela, fosta lui parteneră, minte şi că este falsă.

„Fac acest story pentru că minciuna şi prefăcătoria au ajuns la cote maxime şi eu nu mai suport să văd atâta minciună şi prefăcătorie din partea Mirelei. Draga mea, (…) noi nu aruncăm săgeţi, doar ne uimim de ceea ce eşti tu şi cum minţi cu atâta nonşalanţă şi cum te victimizezi atâta.

(…)

Să începem de la faptul că tu ai fost sunată prima să confirmi plecarea noastră în Thailanda şi tu ai acceptat. Asta devenind o acuzaţie gravă la adresa mea, cum că te-am forţat să mergem în Thailanda.

În plus, te plimbi pe la emisiuni şi minţi că n-am mai vorbit şi că nu ne-am mai văzut din martie. (…) Într-adevăr, relaţia noastră s-a terminat, dar noi ne-am văzut de zeci de ori. (…) Despre ce vorbim? Avem poze împreună. De unde atâta minciună? Cum să vorbeşti cu mine dimineaţa şi seara să zici că n-ai mai vorbit cu mine? Unde vrei să ajungi cu minciuna şi prefăcătoria asta? (…)

Eu am atâtea mesaje când îmi vorbeşti despre Mircea, despre faptul că ai vorbit cu Hannelore de când ai venit acasă, când îmi scrii mie lucruri urâte despre persoane cărora le dau like?

Cum să faci atâta victimizare şi

minciună? Pentru ce? Vrei să-ţi faci imagine? Fă-ţi imagine pe numele tău. Ai fugit după doi iepuri, n-ai prins niciunul! Nu ştiu ce ai de gând, dar nu mai pomeni numele meu. Vezi-ţi de planurile tale, de tine, dar nu mai pomeni de noi şi nu mai minţi', a spus Ionuţ pe Instagram.

De asemenea, şi Bogdan i-a răspuns lui Ionuţ la mesajul pe care acesta l-a postat: „Bravo, John! Ai dat dovadă de foarte multă maturitate.

Respect omule din partea mea fără nicio părere de rău. Eşti a nu ştiu câta persoană care îmi confirmă anumite lucruri. Păcat! Multă baftă în continuare!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A murit omul care a remarcat-o primul pe marea Maria Dragomiroiu! ”Mi-a spus că este o fată foarte talentată, de viitor”

Andra, mesajul cu care a emoţionat pe toată lumea! "S-au dus mult prea devreme"

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Informația momentului pentru toți angajații. Programul de muncă s-ar putea schimba radical

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ninsorile bizare din desert sunt un semn pentru sfârșitul lumii?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies