Ionuţ, dezvăluiri despre scandalul cu Mirel: "A reacţionat foarte urât"! "Jaguarul" a vorbit şi de cea mai mare greşeală a lui de la Exatlon

Ionuţ "Jaguarul" a vorbit la FanArena despre cele mai importante momente pe care le-a petrecut la Exatlon. "Jaguarul" a vorbit şi despre scandalul cu Mirel.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Nu am vrut să îl încurc, stătea cu piciorul greşit şi nu era corect. Dacă făceam noi o greşeală, "Şeriful" imediat... Noi mereu câştigam şi aştepta o greşeală. A reacţionat foarte urât din punctul meu de vedere, dar l-am înţeles. Agitaţia aia, mai pierzi şi punctul, ţi-o ia creierul razna", a spus Ionuţ "Jaguarul" la FanArena despre conflictul cu Mirel Drăgan.

Ionuţ a dezvăluit şi cum îşi pregătea elevii la Exatlon.

"Aveam dreptul să încerc finalul. Mă duceam, încercam finalul. Încercam toate metodele pentru fiecare în parte. Le dădeam sfaturi, dar totul depindea de ei. Sunt foarte mulţumit, sunt mândru de echipă, am avut o echipă foarte bună, au fost oameni motivaţi. Îmi dădea şi mie o putere (n.r.- faptul că Războinicii erau atât de motivaţi)", a mai spus "Jaguarul".

Ionuţ a vorbit şi despre greşeala lui, care a dus la pierderea vilei la un joc.

"Mi-am asumat vina, mi-a părut rău, în ziua aia cred că nici nu am dormit. Mă simţeam vinovat de ce am făcut, mi-am cerut de n ori scuze, dar ştiam că următorul meci vom câştiga din nou casa. Alin nu a fost supărat pe mine, a fost supărat pe echipa de producţie.

Din punctul meu de vedere trebuia să se rejoace punctul", a precizat Ionuţ.

"L-am înţeles că a făcut o greşeală. Faptul era consumat, nu puteam să dăm în el, că ne-a trimis la baracă. Am făcut din ghinion să fie noroc", a subliniat Iulian Pîtea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Giani Kiriţă a dat cărţile pe faţă! Adevărul despre echipa faimoşilor şi despre eşecul lor la Exatlon: "Nu mă consider vinovat"

Cosmin Cernat s-a bătut cu Giani Kiriţă pe traseu, la Exatlon! Imagini nedifuzate la televizor! ”Împreună avem aproape 90 de ani” EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Este total INTERZIS să faci asta pe Facebook! Decizia clară luată de judecătorii din România

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Un titan al scenei românești împlinește 85 de ani. La mulți ani, Florin Piersic! Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies