WOW

Ionut Dolanescu a gasit-o moarta in casa pe Ileana Constantinescu. "Au intrat cu greu, cu cheia unei vecine. A gasit-o pe jos fara suflare"

Ileana Constantinescu a fost gasita moarta de catre Ionut Dolanescu. Cantareata de muzica populara nu mai raspundea la telefon, ceea ce l-a alarmat pe un alt artist, Tiberiu Ceia. Care a fost sirul evenimentelor!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Ionut Dolanescu a gasit-o moarta in casa pe Ileana Constantinescu. "Au intrat cu greu, cu cheia unei vecine. A gasit-o pe jos fara suflare"icon photo

Cantareata de muzica populara Ileana Constantinescu a fost gasita moarta in propria ei casa. Interpreta a murit miercuri noaptea, iar cel care a gasit-o a fost Ionut Dolanescu, acesta fiindu-i vecin. Tragica descoperire a fost facuta de Ionut Dolanescu dupa ce, un alt artist cunoscut l-a contactat. Tiberiu Ceia l-a alertat pe Ionut Dolanescu atunci cand Ileana Constantinescu nu mai raspundea la telefon. Ionut Dolanescu a mers la o vecina care avea cheia de la casa unde locuia cantareata decedata si asa a reusit sa intre, potrivit click.ro. Ileana Constantinescu a fost gasita pe jos, fara suflare. Fiul lui Ion Dolanescu a chemat SMURD-ul, dar tot ce s-a putut face a fost sa se constate decesul femeii. Era moarta de 12 ore. La sfarsitul acestei luni, Ileana Constantinescu ar fi implinit 89 de ani.

”Nu mai raspundea la telefon si atunci l-am rugat pe Ionut sa mearga pana la ea. Au intrat cu greu, cu cheia unei vecine. A gasit-o pe jos fara suflare. Pe 30 mai ar fi implinit 89 de ani. Dumnezeu sa o ierte!”, a spus Tiberiu Ceia, potrivit click.ro.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune