Ionuț Dolănescu, sancționat de polițiștii din Vaslui. Greșeala care l-a lăsat pe artist fără permis

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Ionuț Dolănescu a fost surprins de radarele din Vaslui în timp ce gonea cu 125 de km/h.

Distribuie pe:

fara descriere

Poliția Rutieră din Vaslui nu s-a lăsat impresionată de motivele invocate de artist pentru a fi iertat. Artistul a spus că se grăbea să ajungă la un eveniment în București. 

Radarele l-au surprins pe artist în timp ce gonea pe șosea cu mult peste viteza legală. Poliștii l-au tras pe dreapta la ieșirea din Vaslui spre Muntenii de Jos și i-au întocmit un proces verbal pentru că circula cu o viteză de 125 de km/h, cu mențiunea că poate contesta amenda în instanță. 

Cântărețul de muzică populară Ionuț Dolănescu a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, dar a fost și amendat cu 1.300 de lei, conform vremeanoua.ro. 

Citeste si: Trupul lui Marcel Toader a fost condus astăzi pe ultimul drum, înapoi acasă…

Citeste si: Mircea Badea, reacție scandaloasă în cazul crimelor din Caracal: „E problema lor!”

Citeste si: Portretul psihologic al lui Gheorghe Dincă! Ce spune un criminolog italian despre ucigașul care a îngrozit România: „Un sociopat sadic cu un IQ redus”

Ionuț Dolănescu a contestat sancțiunea

Ionuț Dolănescu a contestat sancțiunea, iar procesul va avea loc la Judecătoria Vaslui, urmând să primească termen de judecată în toamna acestui an. Polițiștii au observat că Ionuț Dolănescu avea mașina înmatriculată în SUA, dar cu toate acestea nu au ezitat să-l lase pe artist fără permis. 

fara descriere

Pe 1 august, Judecãtoria Vaslui a înregistrat dosarul 7608/333/2019, în care Ionuț Dolănescu este petent, iar Inspectoratul de Poliție Județean este intimat. Plângerea contravențională emisă de IPJ Vaslui, este obiectul dosarului care urmează a fi judecat de magistrații Judecătoriei Vaslui, ceea ce înseamnă că judecătorii de aici vor trebui să decidă dacă vedeta muzicii populare a fost sancționată conform legii sau nu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate