Ionut Dolanescu se lupta cu fratele sau pe avere, iar el face bani buni doar intr-o saptamana! Am aflat care este tariful fiului marelui artist la o cantare

De la moartea lui Ion Dolanescu nu mai este liniste intre frati! Ionut si Dragos se cearta pe casa si averea fostului mare artist si nu se intrevede o impacare.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereDisputa din familia Dolanescu a impartit taberele in doua, unii il sustin pe Ionut, pe considerentul ca acesta a stat alaturi de tatal lui mereu, in timp ce altii considera ca Dragos ar merita casa, intrucat fratele sau are de unde sa isi castige banii.

“Pe Ionut nu poti sa il plangi! In general, pe o prestatie artistica de o ora, el incaseaza 1000 de euro, suma destul de mare in muzica populara, iar daca isi mai ia cu el si sotia, care canta la vioara, onorariul se ridica la 1500 de euro! Daca punem la socoteala faptul ca, in weekend, Ionut Dolanescu are cel putin patru nunti, va dati seama pe ce banisori pune mana”, au spus persoane din preajma artistului pentru WOWbiz.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate