WOW

Ionuț Gojman, întrebat cum a trecut peste despărțirea de Mirela Banias. Răspunsul lui e fabulos!

Ionuț Gojman a fost întrebat cum a trecut peste despărțirea de Mirela Banias. Răspunsul lui a fost fabulos.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Cum ai trecut de relaţia aceea?", l-a întrebat cineva pe Ionuț Gojman. "Cu grijă şi atenţie să nu rămân împotmolit", a răspuns Ionuţ Gojman.

Ionuț Gojman și Mirela Banias au format un cuplu foarte controversat în show-ul "Insula Iubirii". Ea a mărturisit că s-a îndrăgostit de ispita Mircea, însă la nici 24 de ore distanță s-a răzgândit la 180 de grade și l-a implorat pe Gojman să o ierte și să formeze din nou un cuplu.

În cele din urmă relația lor s-a încheiat, iar Gojman a ales să devină ispită a show-ului. Mirela a suferit foarte tare că s-a întors singură acasă, însă acum se pregătește să se mărite cu un afacerist. În ciuda faptului că numeroase persoane au comentat că este mult mai în vârstă decât ea, Mirela a dezvăluit că el are 42 de ani, iar ea 36.

Mirela este extrem de fericită lângă Florin

„Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. S-a întâmplat, am ieşit împreună mai mult timp. Cred că la el am găsit ce căutam de ani de zile, bărbatul acela pe care îl căutam. Să fie grijuliu, să mă iubească, să nu aibă alte interese. Este tot timpul alături de mine, mă sprijină, chiar şi pe parcursul emisiunii. Am urmărit emisiunea în braţele lui. Chiar m-a ajutat, m-a susţinut şi chiar îşi dorea să ajute copiii. Îşi doreşte să adopte copil, chiar dacă are copii. Este perfect, este bărbatul care mă atrage, e tot ce îmi doresc. Ştiţi că nu contează asta, cu muşchi, că are barbă sau e brunet. Soarta ne-a adus împreună, a fost un moment prielnic să ne aducă împreună. Discutăm despre nuntă, să vedem ce ne aduce anul viitor, pot să zic că m-a cerut în căsătorie. Ne dorim o familie, linişte. (...) Îmi doresc un copil în 2019”, mărturisea Mirela despre Florin, bărbatul cu care se pregătește să se mărite.

Galerie foto