Ionuţ Gojman şi Maria Ilioiu au părăsit Insula. Ce mărturisiri a făcut fostul iubit al Mirelei Banias! Cum a fost ca ispită

Ionuţ Gojman şi Maria Ilioiu au părăsit Thailanda. Pentru el a fost primul sezon ca ispită, în timp ce Maria Ilioiu este cea mai longevivă dintre ispite, fiind în Thailanda timp de 5 sezoane.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Eu n-am niciun regret. Mereu mi-am asumat ceea ce am făcut. Am luat deciziile pe care eu am considerat că vreau să le iau și care am considerat că sunt ok pentru mine. Cred în chestia asta. Asta m-a făcut să cresc. Ce a fost cu Denisa a fost o lecție uau pentru mine. Înainte să mă lovesc de Denisa și de comportamentul ei, de tot ce s-a întâmplat în interacțiunea cu mine și ea, aveam împresia că fete de genul ăsta le învârt pe degete, le dau două-trei vorbe și gata, sunt topite. Ai de învățat foarte mult și din postura asta, chiar dacă ai impresia că le știi pe toate și că ești la un anumit nivel. Comportamentul Denisei m-a făcut să fiu mult mai răbdător, mai bun, mai înțelept. Credeam că știu atâta, că sunt atotcunoscătorul, nu e așa... Mi-am dat seama în primele ore, după ce am ajuns pe Insulă (...) Aici lucrurile stau altfel, trebuie să muncești, să dai tot ce e mai bun, să fii calculat, să acționezi când e de acționat, să închizi ochii când trebuie, să muncești”, a spus Ionuț Gojman înainte de a părăsi Insula.

Maria Ilioiu, cea mai longevivă ispită, a părăsit Thailanda cu satisfacția realizărilor pe care le-a avut de-a lungul timpului la Insula Iubirii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate