Ionuț Gologan, românul condamnat în Malaezia pentru trafic de droguri, nu mai are nici dinți în gură. Ce se întâmplă când vorbește cu tatăl său la telefon

Tatăl lui Ionuț Gologan, românul condamnat pentru trafic de droguri în Malaezia, face mărturisiri șocante.

Tatăl lui Ionuț Gologan, românul condamnat în Malaezia pentru trafic de droguri, mărturisiri șocante
Ce se întâmplă când Ionuț Gologan și tatăl său vorbesc la telefon[Sursa foto: Captură YouTube]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Ionuț Gologan este condamnat la 20 de ani de închisoare și 10 lovituri de bici, inițial fiind condamnat la moarte.

Până în prezent, el a ispășit 9 ani din pedeapsă în condiții inumane, greu de imaginat.

Tatăl lui Ionuț Gologan, mărturisiri îngrozitoare despre fiul său

Ionuț Gologan a avut o soartă grea încă de la venirea pe lume. Mama sa l-a abandonat la naștere și el a fost crescut de tată și de bunică. Cei doi oameni care l-au crescut pe Ionuț s-au resemnat și și-au pierdut speranța că vor mai fi în viață atunci când tânărul va fi eliberat, asta dacă va mai vedea lumina zilei vreodată. Tatăl românului condamnat pentru trafic de droguri în Malaezia vorbește rar cu fiul său, însă detaliile pe care le știe despre starea sa sunt îngrozitoare.

”Băiatul meu a rămas fără dinți în gură, a fost bătut și chinuit, a slăbit piele și os de nimeni nu l-ar mai recunoaște.”, a declarat Dumitru Gologan pentru observatorph.ro.

Citeste si: A fost gasit mort in celula! Momente de groaza pentru Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia

Tatăl lui Ionuț Gologan crede și susține și acum, după nouă ani de la condamnarea fiului său, că acesta este nevinovat și a căzut victima unui trafic de droguri.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

”E greu, e foarte greu.

E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Sentința e aceeași. Nu există acord diplomatic între cele două țări. Copilul meu a fost folosit. Nici nu știa ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina. Era un copil amărât de la țară, folosit de alții drept cărăuș. Ce-o fi fost în mintea lui… Nici nu mai contează.", a mărturisit tatăl românului condamnat la ani grei în Malaezia.

Ce se întâmplă când Ionuț Gologan, românul condamnat în Malaezia, vorbește cu tatăl la telefon

Tatăl lui Ionuț Gologan, mărturisiri terifiante
Ionuț Gologan este de 9 ani în spatele gratiilor[Sursa foto: Captură YouTube]

Bărbatul a povestit printre lacrimi că fiul său își ispășește sentința în niște condiții inumane, care l-au distrus fizic și l-au transformat. El spune că nici măcar vocea nu mai seamănă atunci când reușesc să vorbească la telefon.

"Întreaga viața i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon. Vrea în țară, vrea acasă, dar legile sunt foarte dure acolo pentru trafic de stupefiante. Ne e foarte dor de el, știm că a greșit, dar nu merita o așa soartă.” a mărturisit tatăl lui Ionuț, Dumitru Gologan pentru sursa citată.

Citeste si: Romanul din Malaezia, ajutat de un asasin platit sa scape de condamnarea la moarte! Guvernul malaezian, interventie de ultima ora

Cum a scăpat Ionuț Gologan de condamnarea la moarte

Ionuț Gologan a fost prins în iunie 2012 pe aeroportul din Kuala Lampur având în bagaj 1,5 kilograme de metamfetamină. În acea perioadă, el lucra ca șofer pentru o firmă de transport din Germania. Pentru fapta sa, el a fost condamnat la sentința cu moartea, prin spânzurare.

Ani de zile autoritățile din România s-au luptat să obțină un acord de aducere în țară, pentru ca Ionuț Gologan să își ispășească pedeapsa la una dintre închisorile din România. Toate demersurile au fost fără rezultat, pentru că legile din Malaezia sunt clare, iar pentru traficul de droguri pedeapsa este capitală. Autoritățile au trimis chiar și o cerere de grațiere.

Potrivit informațiilor apărute în presă, în prezent toate pedepsele capitale sunt oprite. Legea care privește pedepsele cu moartea este în revizuire, iar autoritățile au informat că sunt blocate toate execuțiile în cazul deținuților condamnați la moarte pentru trafic de droguri.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bunica tanarul condamnat la moarte in Malaezia nu se mai poate opri din plans: "Ma rog ca sultanul sa aiba mila de sufletul lui"

Care este ultima dorinta a lui Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia!

Gigi Becali l-a sunat pe romanul condamnat la moarte in Malaezia: "Mi-a spus ca imi trimite bani si imi angajeaza un al doilea avocat"

Sunteți sortiți să fiți împreună? Cele mai bune 5 combinații de zodii!

Prodanca detonează bomba! A spus adevărul despre divorţ. Ce relaţie are cu Reghe

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Legenda a murit, la 79 de ani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies