Ionuţ "Jaguarul" a făcut dezvăluirea! De ce nu i-a dat sfaturi în finală lui Alin Andronic

Ionuţ "Jaguarul" a dezvăluit de ce nu i-a dat sfaturi şi lui Alin Andronic în finala Exatlon sezonul 2.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Ionuţ a explicat că a fost deranjat fiindcă Alin a ţipat de două ori la el. "Jagarul" susţine că Alin nu era genul de jucător care să primească sfaturi de la cineva.

"Asta s-a văzut la televizor (n.r.- că i-a ţinut partea lui Betty). Alin de fiecare dată când voiam să-l ajut, nu voia să fie ajutat. Nu voia să fie susţinut. Am avut două jocuri în care doream să îi dau un sfat, a ţipat de două ori la mine. 

Nu am gram de invidie pentru el, este un sportiv foarte bun. Niciodată nu am spus ceva rău de el, era supărat, nu ştiu care a fost situaţia. Alin era într-o situaţie foarte grea. Şi eu dacă eram în finală nu mi-ar fi plăcut să îmi dea mie cineva sfaturi. El se concentrează foarte bine când stă singur, de asta nu i-am spus nimic, să nu-l enervez", a spus Ionuţ "Jaguarul" la FanArena.

Ionuţ a explicat de ce a sfătuit-o pe Betty în finală. "Pe Beatrice o vedeam emoţionată şi încercam să o ajut, să îi dau din energia mea. Chiar dacă este fată şi concurează împotriva mea. Pe Betty am ajutat-o fiindcă avea nevoie de ajutor şi îmi cerea sfatul", a precizat Ionuţ.

"Toată lumea ne blamează că am ţinut cu Betty. Noi am vrut să ţinem şi cu el", a spus Iulian Pîtea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: