Ionut Jaguarul si Bursucu, la un pas de bataie! Teo s-a bagat intre ei si a incercat sa ii linisteasca! "Tine-ma, ca il omor"

Ionut Jaguarul a venit astazi la Teo ca sa vorbeasca despre planurile lui de viitor si a fost cat pe ce sa se incaiere cu Bursucu.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ionut Sugacevschi, Jaguarul de la Exatlon, a dezvaluit ca a vorbit cu Nella doar despre divort, precizand ca sunt amandoi decisi sa depuna toate actele pentru a se desparti oficial. "Am vorbit cu ea despre ce se va intampla pe viitor cu actele, cu divortul, strict despre divort, atat!", a declarat fostul Razboinic.

Ionut a mai spus si ca a semnat un contract de reprezentare, iar in toamna se va lupta intr-o gala care se organizeaza la Brasov. "Am semnat un contract cu Alin Pricope, ma manageriaza, ma ajuta sa fac ce vreau eu sa fac, sa ajung sus. Vreau sa las distractia si sa ma apuc de treaba. Am o ambitie de fier, sigur voi reusi. Voi participa la o gala la Brasov pe 5 octombrie. 

 
Nu ma tem de adversar, niciodata nu m-am temut de vreun adversar. Eu nu dau inapoi niciodata. Nu sunt inalt, dar am ambitie de fier", a precizat el.
 
In gluma, Bursucu si Jaguarul s-au provocat reciproc, iar Teo Trandafir s-a bagat intre ei. "Tine-ma, ca il omor", a glumit colegul de emisiune al lui Teo.
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate