Ionut Negoita despre Dorinel Munteanu: "L-am dorit pentru ca are o istorie atat ca fotbalist, cat si ca antrenor" Vezi ce obiective i-a stabilit

Actionarul dinamovist Ionut Negoita l-a ales pe Dorinel Munteanu ca antrenor al echipei Dinamo datorita experientei pe care o are atat ca fotbalist, cat si ca antrenor.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere
"Mi-am dorit foarte mult ca noul antrenor să fie Dorinel şi cred că este ceea ce ne trebuie. L-am preferat înaintea altora, cu toate că nu este varianta cea mai facilă sau mai ieftină, pentru că are o istorie atât ca fotbalist, cât şi ca antrenor. A fost campion pe când evolua în tricoul lui Dinamo, a fost campion şi ca antrenor, cu Oţelul. Este un model de seriozitate, altfel n-ar fi ajuns să joace vreodată în Bundesliga ori să îmbrace de peste 100 de ori tricoul naţionalei. Sunt sigur că seriozitatea şi rigurozitatea le are şi ca antrenor, iar titlul câştigat cu Oţelul demonstrează asta", a marturisit acesta pentru Ring.

Obiectivul pe care i l-a stabilit actionarul noului antrenor este clasarea pe unul dintre primele trei locuri in campionat si Cupa Romaniei.

"Am discutat, aşa cum era normal, şi despre asta, iar eu chiar cred că Dorinel va putea realiza ce am convenit. Ne-am pus de acord asupra clasării pe unul dintre primele trei locuri la finalul campionatului şi câştigarea Cupei României. Sigur, promovarea tinerilor şi, implicit, aducerea unui suflu nou la echipă reprezintă obiectivul pe termen scurt. Echipa trebuie readusă la mentalitatea de învingător pe care Dinamo a avut-o de-a lungul istoriei sale", a mai adaugat Negoita.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate