Ionuț Petrescu, fiul ”nelegitim” al lui Ion Dolănescu, dezvăluiri de senzație! ”Mama mea nu vrea să fac testul ADN cu cine trebuie!”

Ionuț Petrescu a povestit pe larg de ce îl consideră tatăl lui pe marele rapsod Ion Dolănescu.

Autor: Petru Luca

In articol:

Ionuț Petrescu, bărbatul care se considera fiul "nelegitim" al lui Ion Dolănescu, rezultat în urma relației pe care rapsodul ar fi avut-o cu mama lui Ionuț, bucătăreasa artistului, face noi dezvăluiri de senzație. Și el interpret de muzică populară, Ionuț Petrescu a povestit pe Facebook cât de greu îi este pentru că nu știe nici astăzi sigur cine este cu adevărat tatăl lui.

Mai ales că mama lui naturală a evitat mereu să-i dea un răspuns lămuritor în această problemă delicată de familie, adâncind misterul. 

Citeste si: S-a spus despre el că este grav bolnav, dar uite cum arată acum soţul Mariei Ciobanu! Mircea Câmpeanu a fost căsătorit şi cu Ileana Sărăroiu FOTO

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Citeste si: Prima apariţie a Mariei Ciobanu după ce s-a zvonit că este grav bolnavă! Marea cântăreaţă de muzică populară s-a pozat aseară cu formaţia FOTO EXCLUSIV

”Sunt IONUT PETRESCU, am 40 de ani și alături de mine în fotografia alăturată este o Doamnă cum s-ar putea numi mamă, deși nu am simțit căldura sufletească

și dragostea de părinte niciodată. Am iubit-o și o iubesc doar pentru că mi-a dăruit viață pe pământ să trăiesc!
Am crescut și copilărit departe de ea, mergeam la grădiniță, la școală, erau serbări si priveam părinții unor copii cum le daruiau dragoste si iubire, erau langa ei, doar eu priveam cerul sfânt si razele soarelui imi dadeau putere de a fi puternic in fața tuturor sa nu plâng, eram singur, doar eu si Dumnezeu, in acel moment si cerul sfânt plângea de mila mea.
Eu ridicam capul catre cer si multumeam lui Dumnezeu ca sunt bine si sănătos, am terminat școala, si am plecat in lume  am vrut sa fiu alaturi de mama mea ce mi-a daruit viata pe pamant, însă mama m-a privit exact ca un om strain, am inceput sa muncesc de mic copil, sa-mi castig existenta prin muncă cinstită, după un anumit timp am realizat ca eu trebui sa am si un tată, așa că mi-am pus singur intrebari, ”oare cine o fi tatăl meu”? Mi-am luat inima in dinti, am privit cerul sfant si am spus ”cu Dumnezeu inainte”. Am ajuns la mama si am intrebat-o, ”dragă mamă, cine este tatăl meu?”

Si mama mea, cu un ton foarte ridicat, mi-a zis ”de ce te interesează cine este tatăl tau?” Însă eu i-am spus:
”De o fi un om bogat, să-i multumesc pentru viata ce mi-a dat.
De o fi un om sarac, să-l ajut cu ce oi putea pt ca este tatăl meu si sangele apă nu se face.
De nu mai este printre noi, să merg si eu cu o lumânare si o floare la mormântul lui si sa-mi fac datoria de copil!”
Si cand a auzit aceste cuvinte m-a îndepărtat mult mai rau! Au trecut anii si la un moment dat am intalnit o femeie cu un suflet de aur, o femeie care m-a chemat alaturi de Domnia sa să-mi spună cine-i tatăl meu. Această femeie a fost colega mamei mele de serviciu in Restaurantul Drumetul, acolo mama mea l-a cunoscut pe marele artist si om cu suflet mare ION DOLANESCU in anul 1975, iar in anul 1978 spre 1979 aceasta femeie a observat ca mama mea este gravidă, si a intrebat-o ”Flori, tu esti gravida?” Ea a spus ”da, dar te rog frumos nu spune nimănui asta”. Au pastrat acest secret pana m-am nascut eu, iar atunci cand m-am nascut eu, m-a dus in secunda doi la bunicii mei la tară ca nu cumva sa afle cineva de mine ca exist. 

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu: ”Nu mă interesează banii sau averile nimanui!”

Si aceasta femeie a intrebat ”cine-i tatăl copilului?” Mama a spus ”te rog frumos nu spune la cineva ca am avut relatie cu .....”. 
Însă femeia mi-a spus un adevăr pur cine este tatăl meu, dar nu am luat in consideratie ceea ce mi-a spus aceasta femeie.
După moartea presupusului meu tată am simtit ca ceva este mort in mine, ceva mă atragea la mormântul lui, si încă mă atrage, dar cred că mama mea are un legământ ceva, să țină acest secret până in mormânt.
Unii spun ca sunt nebun, dar nu sunt nebun deloc, eu doar caut si voi cauta cine-i tatăl meu cu adevarat si nu voi renunta nici dincolo de moarte până nu voi afla adevărul pur!
Chiar de mama mea nu vrea sa fac testul ADN cu cine trebuie eu nu voi renunta niciodata!
Nu ma intereseaza banii sau averile nimanui, pot munci cu demnitate si onoare pt a realiza ceva in viața. 
Cea mai mare avere si bogatie o am in suflet, nu in maini!”, a scris afectat Ionuț, fiul ”nelegitim” al lui Ion Dolănescu. Ionuț Petrescu este și cel care are mare grijă de mormântul marelui Ion Dolănescu de la cimitirul Bellu. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ion Dolănescu a bătut-o pe Maria Ciobanu când erau soţ şi soţie: “Nu le doresc nici duşmanilor duşmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu”

Prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit într-un accident rutier! Cântăreţul de muzică populară îşi salută din SUA prietenii!

Ionut Dolanescu are trei copii superbi! Artistul de muzica populara si sotia lui, Doinita, se mandresc cu Vlad, Ioana si Iancu

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Marele SECRET al lui Alexandru ARȘINEL! Nimeni nu a știut asta despre el: Era ahtiat

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies