Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, face bani buni de pe urma artistului! „I-am cantat piesele”

Bărbatul continuă să susțină că el este fiul regretatului artist și cere să se facă testul ADN.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Ionuț Petrescu susține, până la proba contrarie, că este fiul nedeclarat al regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu. Acesta face avere de pe urma celui despre care spune că-i este tată, căci îi cântă melodiile din repertoriu la mai toate evenimente private la care este invitat să facă show.

Gurile rele sunt cele care spun că Ionuț Petrescu profită la maxim de melodiile semnate de celebrul artist. 

Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu se apără și spune că de fiecare dată înainte de a cânta o melodie din repertoriul răposatului interpret de muzică populară anunța că este o piesă semnată de el și nu una proprie. Mai mult, recunoaște că melodiile lui Ion Dolănescu l-au propulsat pe culmile succesului, iar acum visul său este să ajungă măcar la jumătate din ceea ce era marele solist. 

„Sincer sa fiu, nu cred ca a fost ceva foarte rău că i-am cantat piesele. Dacă suntem realiști, mulți interpreți canta piesele marilor artiști. Eu unde cânt spun ca este piesa marelui artist Ionuț Dolănescu. Piesele astea mi-au adus cel mai mare succes din viață mea. Va dati seama ca nu l egalează nimeni pe el, însă mie mi-a făcut placere sa cant. Eu nu mă las, pana nu ajung măcar la jumătatea nivelului lui", a explicat Ionuț Petrescu.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ionuț Petrescu: „ Eu am cerut să se efectueze un test ADN”

Acesta susține în continuare că este unul dintre copiii lui Ion Dolănescu și cere să se facă un test ADN pentru a se stabili și în acte acest lucru.

Citeste si: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu e distrus: ”Când îți pleacă mama, îți pleacă și copilăria!”

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului.

Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist.(...) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale”, a afirmat Ionuț Petrescu, la un post de televiziune

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu e distrus: ”Când îți pleacă mama, îți pleacă și copilăria!”

Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, cere iar testul ADN: „Ca să încheiem tot balamucul ăsta...”

Drama în familia lui Ion Dolănescu! Ionuț, fiul secret al rapsodului, și-a pierdut mama: ”Dumnezeu sa odihnească sufletul mamei mele in pace!” EXCLUSIV

Atenție! Destinul tău în funcție de anul nașterii

Apare un nou partid în România. Lovitură totală pe scena politică chiar de 1 Decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Kamara îl spulberă pe Reghecampf. Dezvăluiri fără perdea despre iubita antrenorului și un apel urgent

EXCLUSIV | Kamara rupe tăcerea după apariția imaginilor cu amanta lui Reghecampf: ”Am avut noroc cu ea. A făcut să vorbească țara de noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies