Ionuţ Radu şi-a tras maşină de 250.000 de euro! Căpitanul României U21 are un salariu uriaş! FOTO

Suporterii au aflat că Ionuţ Radu şi-a tras maşină de 250.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Ionuţ Radu şi-a tras maşină de 250.000 de euro. Portarul a fost căpitanul României U21 la turneul EURO 2019, acolo unde echipa antrenată de Mirel Rădoi a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă cu 4-2 de Germania. (vezi ce maşină a primit cadou Ianis Hagi)

Citeste si: Ionuț Radu, dezvăluiri uluitoare după performanța fotbaliștilor români la Campionatul European de fotbal U21! ” Am jucat cu inima”! Căpitanul Naționalei a explicat și de ce a arătat tricoul cu chipul surorii saleI INTERVIU EXCLUSIV

Citeste si: Ionuț Radu, vedetă incontestabilă și la Mamaia! Căpitanul naționalei de tineret U21 a ales să își petreacă weekend-ul la mare după revenirea de la Euro 2019! Imagini sugestive

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Ionuț Radu, portarul Naționalei, după înfrângerea cu Germania

Ionuţ Radu şi-a tras maşină de 250.000 de euro. Are un salariu anual de 600.000 de euro

Radu apără în Italia la Genoa, dar aparţine de Inter Milano, club care l-a răscumpărat cu 12 milioane de euro. Conform presei italiene, Radu are un salariu de 600.000 de euro pe sezon, care va creşte de la anul, când Radu va reveni la Inter.

fara descriere

Ionuţ Radu şi-a tras maşină de 250.000 de euro. Conduce un Bentley Continental

În acest context, Ionuţ Radu şi-a tras maşină de 250.000 de euro. “Ionuț Radu va fi de acum plătit de Inter, iar salariul sau este de așteptat să crească considerabil. Și până acum Ionuț Radu avea un salariu bun. Unul destul de mare încât să îl facă să își permită un superbolid. Ionuț Radu conduce în Italia un Bentley Continental, mașină a cărei valoare se învârte în jurul a 250.000 euro”, a relatat sport.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate