Ionuț și Silvia plecau în fiecare zi la muncă în uniforma militară. Totul s-a schimbat radical într-o bună zi. Atunci ei au îmbrăcat altă ținută. Ce s-a întâmplat!

Ionuț și Silvia, colegi de muncă la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, s-au căsătorit. Povestea lor a fost publicată pe contul de Facebook al MAI.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

"De ceva vreme vecinii îi vedeau pe Silvia și pe Ionuț cum plecau dimineața în uniforma militară spre unitatea de pompieri. 
În acea zi, însă, ținuta lor era diferită. Era cea de ceremonie, pentru că și destinația le era alta: Primăria orașului Bacău, unde rudele, colegii și prietenii îi așteptau să le fie martori în momentul în care aveau să spună DA în fața ofițerului de stare civilă.
Apariția lor în ținuta de ceremonie, care pentru toți cei prezenți a fost o surpriză, pentru ei a fost cel mai firesc lucru:
- ”Cum altfel să ne fi îmbrăcat când o iubim atât de mult și ea este cea care ne-a adus împreună?” 
Silvia este absolventă a Academiei Tehnice Militare, promoția 2013, iar Ionuț al Academiei Forțelor Terestre - Geniu, promoția 2010, dar amândoi poartă cu mândrie uniforma de pompier.
CASĂ DE PIATRĂ, DRAGI COLEGI!", a fost textul publicat pe contul de Facebook al Ministerului Administrației și Internelor (MAI).

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate