Vedete

Ionut Sugacevschi da, in sfarsit, cartile pe fata: de ce nu a vrut sa-si spuna povestea trista INAINTEA finalei Exatlon EXCLUSIV

Chiar daca a pierdut finala Exatlon in fata lui Vladimir Draghia, Ionut Sugacevschi este unul dintre marii campioni descoperiti in Republica Dominicana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ionut Sugacevschi da, in sfarsit, cartile pe fata: de ce nu a vrut sa-si spuna povestea trista INAINTEA finalei Exatlon EXCLUSIVicon photo

Ionut Sugacevschi, supranumit "Jaguarul", a pierdut marea finala Exatlon in fata lui Vladimir Draghia, dar sustine ca a invatat enorm in cele 5 luni petrecute in Republica Dominicana, ca parte a show-ului fenomen difuzat de Kanal D. De altfel, Ionut si-a dezvaluit in premiera povestea emotionanta de viata abia miercuri seara, in ziua finalei. 

"Eu nu vin cu o lectie invatata. Am fost intrebat intr-o arena care a fost cel mai greu moment din viata mea. Am plecat de acasa cu un ghiozdan in spate. Am plecat de acasa in Ibiza. Suna frumos. Eram cu el in fata blocului si am plecat amandoi la drum. Eu nu stiam bine spaniola, el stia. Am plecat doar cu banii de drum. Am ajuns in Ibiza, in port, doar cu 50 de centi. Nu stiam ce sa facem. Am zis sa dam cu banul. Stanga sau dreapta. A picat la stanga. Acest lucru m-a marcat si m-a facut sa fiu mai ambitios in viata. Am auzit de o fundatie unde puteam sa dormim si sa mancam. Nu aveam nimic. Trebuia sa facem cumva sa traim, ne-am chinuit foarte mult", a povestit printre lacrimi Sugacevschi. 

Dupa ce Cosmin Cernat a anuntat ca Vladimir Draghia este castigatorul Exatlon, trimisul special WOWbiz.ro in Republica Dominicana, Daniel Coltuc, i-a luat un interviu la cald lui Ionut Sugacevschi, in care sportivul a marturisit de ce a preferat sa nu dezvaluie trista lui poveste de viata decat in seara finalei! 

'Eu ascund foarte multe, multe lucruri le pastrez doar pentru mine, pentru ca asa e lumea, lumea in general te judeca si poate te judeca gresit. Un rau e mai usor de facut, dar un bine se face mai greu", a declarat in exclusivitate "Jaguarul" pentru WOWbiz.ro.  

 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune