Iosef nu a mai vrut sa aiba nicio relatie cu Teo? "Trec printr-o perioada grea. El nu mai tine legatura cu mine, daca mi-ar fi spus sa merg cu el in Franta m-as fi dus"

Teo Trandafir si Constantin Iosef au decis de comun acord sa se desparta, dupa doar 198 de zile de casatorie.

Distribuie pe:

fara descriereTeo a fost de acord sa intre in direct intr-o emisiune de la Acasa TV, unde a vorbit despre momentele dificile pe care le traieste in aceasta perioada.

"Indiferent de ce se intampla intre doi oameni, iubirea depaseste limitele lor. Faptul ca doi oameni deci la un moment dat sa nu mai fie impreuna, nu inseamna ca nu este iubire. Eu cred ca il cunosc pe Constantin si cred ca vorbele pe care le spune sunt fondate. Nu spune lucruri doar de dragul de a le spune", a povestit Teo.

"Noi nu am avut nicio discutie in contradictoriu, in interiorul lui au avut loc tot felul de contradictii fata de mediul cu care era obisnuit, asta l-a obosit. Eu mi-am tot verificat sentimentele in ceea ce il priveste, in ciuda incercarii lui de a nu se exterioriza, am presupus si acum inteleg ca aici au dus lucruile astea", a continuat vedeta TV.

"Nu poate fi acuzat ca isi iubeste copiii, ca a plecat acum 20 de ani din Romania si cand s-a intors nu a gasit-o la fel. Nu inteleg de ce este o drama. de ce este de neinteles. Eu m-am adaptat situatiei de acuum, nu ma mai gandesc la asta. [...] Nu stiu si nici nu mi-e rusine sa spun ca nu stiu ce se intampla acum in sufletul sotului meu. Deocamdata ii respect opinia pentru ca asa e mai bine. Asa am facut de la inceput", a zis Teo.

"Eu si fiica mea trecem printr-o perioada nu foarte usoara, ne tinem batoase, dar o sa ne scuturam si o luam de la inceput, nu este sfarsitul lumii pentru nimeni. Constantin nu mai tine legatura cu noi. Daca mi-ar fi zis sa merg cu el in Franta m-as fi dus. Fiica mea mi-a spus ca o sa razbim impreuna. Daca ar fi sa o iau de la inceput, as face la fel. Le doresc tuturor sarbatori mai bune decat ale mele, nici nu cred ca e greu" a mai adaugat fosta vedeta TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate