iPhone 6: Functii uimitoare, specificatii si data posibila a lansarii

Apple pregateste deja noul iPhone 6, iar zvonurile legate de acest smartphone se inmultesc. Insa o posibila functie ar putea consemna un pas inainte si un progres tehnologic pentru compania americana.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereTehnic vorbind, el nu va fi a sasea generatie de iPhone, ci a noua, fiind succesorul terminalelor iPhone 5S si iPhone 5C, lansate in acest an. Mai mult, potrivit unor zvonuri, smartphone-ul ar putea aparea pe piata in primul trimestru din 2014, pentru a concura direct cu Samsung Galaxy S5.

Insa exista speculatii conform carora lansarea ar urma sa aiba loc undeva in vara anului viitor, data care corespunde cu traditia urmata de Apple in ultimii trei ani. De asemenea, multi sustin ca iPhone 6 va fi prezentat odata cu noul sistem de operare iOS 8.

Analistii se asteapta la un ecran mai mare

Cu aproape un an in urma, analistul Peter Misek de la firma de cercetare Jeffries a mentionat ca Apple va lansa in 2014 un telefon cu un ecran mai mare decat cel clasic, de 4 inchi, arata sursa citata. Similar, publicatia Wall Street Journal sustinea intr-un articol din luna septembrie ca pentru iPhone 6 ar fi testat fie un display de 4,8 inchi, la fel ca cel regasit la Samsung Galaxy Note 3, fie chiar mai mare, de maximum 6 inchi.

NPD Display arata ca Apple va lansa doua smartphone-uri in 2014, iar ecranele lor vor avea dimensiuni diferite. Un alt zvon arata ca rezolutia display-ului va fi de 1.920 x 1.080 de pixeli.

Afla mai multe detalii pe ziare.com!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate