Ipostaza în care a fost surprinsă Bianca Comănici de la Puterea Dragostei. Ce va zice oare Livian?

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei a fost surprinsă într-o ipostază ușor sexy. Oare ce va spune Livian?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

bianca si livian puterea dragostei


In articol:

  Bianca Comănici și Livian Nelson Pop, cei doi concurenți de la Puterea Dragostei, sunt unii dintre cei mai iubiți concurenți din casa iubirii. Recent, Bianca Comănici a fost surprinsă de camerele video din casă în timp ce ”ședea” liniștită și relaxată pe canapea, într-o poziție firească - ar spune unele persoane. Oare ce ar spune Livian, iubitul ei, despre postura Biancăi?

  Citeste si: Promo Puterea dragostei 4 decembrie. Roxana îl sună plângând pe Turcu: "Nu mai vreau să stau aici fără tine"

  bianca puterea dragostei

  Citeste si: De ce Simina nu a vrut să se cupleze cu Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Amănunte  neștiute de la începutul relației lor

  Citeste si: Cum i-a botezat Bogdan Mocanu sânii Andrei! Dezvăluiri din intimitatea celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

  bianca puterea dragostei

  De ce se ceartă Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”! Dezvăluiri exclusive din viața lor de cuplu

  Motivele, ne-a explicat, în exclusivitate, chiar Bianca de la ”Puterea Dragostei” sunt legate de relaționarea dintre ei, atât ea, cât și Livian luptând pentru anumite lucruri cu încăpățânare.

  ”Acum suntem bine, am avut o perioadă mai agitată, ne-am tot certat. Bine, e și normal să se întâmple asta, atât eu, cât și Livian, fiind foarte încăpățânați, ajungem la scandal. El vrea să fie capul, da rnu știe că eu sunt o Comănici. Și, normal, vreau și eu să fiu capul. Și ajungem să ne certăm pentru că unul vrea să fie șeful, iar celălalt la fel”, ne-a spus, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

  Într-un final însă, cei doi au ajuns la un compromis. ”Am decis să nu ne mai certăm pentruu asta. Adică, eu sunt șeful, eu execut ce zic. Iar el, la fel... Oricum, e bine că ne-am mai liniștit amândoi, ne-am dat seama că negocierile, când ne dorim ceva, sunt mai utile decât cearta, așa că acum suntem amândoi șefi. Oricum, sentimentele mele pentru Livian, chiar și atunci cânnd ne certam, erau la fel de puternice și știam că și el, și eu, abia așteptam să ne împăcăm, că nu e nimic serios și că relația noastră nu e în pericol. Sunt certuri care, cred eu, apar în orice cuplu”, ne-a mai spus, râzând, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate