Ipoteza care răstoarnă cazul asistentei demisionare! Viorel ar fi fost îndrăgostit de Emily Burghelea! Mirela Vaida a aflat, iar lucrurile au devenit urâte

O informație nouă iese la iveală după scandalul declanșat de asistenta demisionară. Se pare că Viorel, soțul Vulpiței, ar fi fost îndrăgostit de Emily Burghelea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Un zvon cu totul surprinzător a luat naștere în jurul scandalului provocat de Emily Burghelea, asistenta care a demisionat invocând violențele la care Vulpița este supusă din partea lui Viorel.

Conform unor informații care circulă pe holurile televiziunii, Viorel ar fi avut ”bucurii” la asistenta Emily Burghelea, acesta înțelegând greșit intențiile pe care aceasta le avea față de el și Vulpița. Emily ar fi încercat să devină prietenă cu cei doi, să-i trateze ca pe niște apropiați, însă Viorel ar fi vrut mai mult.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Viorel, îndrăgostit de Emily Burghelea? Cum l-a pus Mirela Vaida la respect pe soțul Vulpiței

Se pare că la un moment dat, Viorel ar fi încercat să-și dezvăluie sentimentele în fața asistentei demisionare printr-un mesaj scris, însă a greșit adresa iar acesta a ajuns la reporterul Radu Rotaru. Pus în fața faptului împlinit, Viorel s-a enervat și a anunțat că părăsește emisiunea, însă a fost calmat de Mirela Vaida, care i-ar fi spus textual: ”Viorele, dacă e care pe care... Sunt foarte multe lucruri urâte pe care Radu nu le dezvăluie din felul în care te comporți acasă, cu Veronica”. La auzul acestei afirmații, Viorel s-a calmat.

Citeste si: Vulpița îi dă fatala lui Emily Burghelea. Mesajul pe care i l-a transmis tânăra din Blăgești întrece orice imaginație: „Mi-ai rănit sentimentele, iar acum eu...”

Citeste si: Ipoteză șocantă care dă totul peste cap: Mirela Vaida, rudă cu Vulpița! Emily Burghelea, sacrificată pentru a-i face loc Veronicăi în postul de asistentă TV

Citeste si: Mirela Vaida, reacție halucinantă după ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct: „Au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet”

Citeste si: Mirela Vaida, reacție halucinantă după ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct: „Au rămas muți cameramanii, a făcut-o cu ou și cu oțet”

Se pare că nici Emily nu era total străină de faptul că Viorel îi cam face ochi dulci, acesta fiind și motivul pentru care aceasta a încercat să-l evite. De altfel, Emily a organizat în weekend o petrecere la ea acasă unde a invitat-o doar pe Vulpița. Viorel a aflat însă și a venit și el la petrecere. Cei doi au consumat alcool iar Emily a fost acuzată că i-a îmbătat pe cei doi pentru a profita de imaginile filmate cu telefonul mobil de către fosta asistentă.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Ce s-a întâmplat cu Emily Burghelea înainte de a-și da demisia în direct! S-a aflat adevărul!

Emily Burghelea nu se lasă și continuă seria dezvăluirilor! „Am ceva ce ei nu au! Am adevărul de partea mea!”

Fără precedent! CTP, jignit și înjurat de un alt jurnalist: „Ai ratat să fii Vacă. Ești doar bou!”. De la ce a pornit scandalul

Emily Burghelea, dată în judecată după demisie? Câți bani i se cer? Suma e exorbitantă

Emily Burghelea demască staff-ul emisiunii în cadrul căreia a lucrat. Conversația care demonstrează că toți știau de bătăile pe care le încasează Vulpița

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies