Ipoteza explozivă! Ce legătură e între asasinarea interlopului român în SUA și moartea lui Emi Pian? Anchetatorii vorbesc despre o reglare de conturi, apropiații despre răzbunare

Asasinarea interlopului Aurel Trandafir în Statele Unite are o legătură indirectă cu moartea lui Emi Pian, pentrecută în urmă cu o jumătate de an.

aurel trandafir
Autor: Radu Constantin

In articol:

Asasinarea lui Aurel Trandafir, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, a venit pe neașteptate, în condițiile în care nu existau informații că acesta avea conflicte majore cu grupările mafiote de dincolo de ocean.

Asasinul lui Alișor Sadoveanu, cum era cunoscut interlopul român, este un personaj relativ necunoscut din Buzău. În țară se vorbește deja că acesta ar fi fost o ”săgeată” trimisă de dușmanii lui Sadovenilor din țară.

Emi Pian a stat la masă cu vărul lui Trandafir, în noaptea morții sale

Nat Mincă
Nat Mincă, șeful din țară al Sadovenilor

Trandafir nu avea dușmani în țară, însă vărul său, Nat Mincă, da. Mincă este un personaj extrem de puternic în acest moment, el fiind omul care a realizat o alianță cu celelalte grupări din Ilfov și care i-a anunțat pe rivali că nu au ce să caute în zonele controlate de el. Aluzia era la clanul Duduianu și nu numai. Ulterior, Mincă a transmis amenințări directe către Emi Pian și fratele său, care i-au făcut o ”cheie” fiului său, Aly: l-au chemat la o partidă ilegală de poker, l-au lăsat să piardă și apoi l-au împrumutat cu bani.

Duduienii au încercat să calmeze situația, însă câteva săptămâni mai târziu, Emi Pian a fost omorât în fața unei case din Giulești unde se întâlnise la un barbut cu același Nat Mincă.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Ultimele clipe de viață ale interlopului român executat în SUA. Imagini șocante de la fața locului!

Mincă a fost audiat în cazul morții lui Emi Pian în calitate de martor, fără să găsească vreo dovadă că acesta ar avea legătură directă cu moartea șefului Duduienilor. Singurul arestat în acest caz a fost Richard Emanuel zis Napi precum și frații lui Emi Pian, pentru că ar fi încercat să-l omoare pe acesta. Duduienii au anunțat că nimeni nu va încerca să se răzbune, cu condiția ca poliția să-și facă treaba pentru că ”adevăratul criminal al lui Emi Pian este în libertate”.

Citeste si: Liderul unui clan interlop din Capitală, asasinat în SUA! Câți bani au fost ceruți pentru executarea sa

Legea tăcerii între interlopi

Emi Pian
Emi Pian, ucis în august

În acest moment, în România se vorbește despre o legătură mai mult sau mai puțin directă între moartea lui Pian și cea a lui Trandafir ca despre o posibilă răzbunare, însă acest lucru va fi foarte greu de demonstrat. Cel mai probabil, în România nu se va face o anchetă legată de moartea liderului clanului Sadoveanu pentru că momentan nu există indicii că aceasta ar fi fost cumva ordonată din țară. Singurul care știe adevărul este buzoianul care l-a omorât pe Alișor Sadoveanu, însă cel mai probabil acesta nu va vorbi. Oficial, moartea lui Aurel Trandafir a venit ca urmare a unui scandal pe bani între el și ucigașul său, un oarecare Florin.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Escobar de România! Un traficant de droguri și-ar fi îngropat banii într-o pădure de lângă Capitală, înainte să fie arestat! EXCLUSIV

Imagini incredibile din casa lui Emi Pian! Ce se petrece, de sărbători, în locuința fostului lider interlop

Anaser Duduianu anunță războiul total în lumea interlopă după ce a fost măcelărit în Anglia! ”Va curge sânge”

Lora vorbește despre bătătile primite de la Dan Badea: „Stăteam înghesuită şi am plâns”

Femeia care l-a dat gata pe Ion Țiriac! I-a cumpărat un inel cu diamante. Cine i-a sucit mințile

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Bill Gates, adevărul despre Bitcoin. De ce nu investește și miliardarul în moneda virtuală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies