IPOTEZĂ ȘOC DE ULTIM MOMENT! Gheorghe Dincă riscă să fie ucis în pușcărie?! Ce măsuri s-au luat la Jilava pentru criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă este păzit la Jilava mai mult decât oricare alt deținut

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Gheorghe Dincă nu mai stă liniștit la închisoare. Dacă în perioada în care era reținut în Arestul de la IPJ Olt, criminalul din Caracal avea numai pretenții și părea că el ar fi cel care decide totul, ei bine, situația s-a schimbat total în momentul în care a fost transferat la Penitenciarul Jilava.

La București, Gheorghe Dincă a fost expertizat psihiatric de specialiştii INML şi, apoi, audiat de profileri din străinătate, iar în toată această perioadă, cei din preajma lui au povestit că bărbatul și-a schimbat radical comportamentul.

”Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei, conform Adevărul.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Primele declarații ale tânărului înjunghiat de Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru: „A scos un briceag și m-a lovit în piept”

Citeste si: Cum a hotărât Alexandru Cumpănașu să candideze la președinție: „Am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face dezvăluirea care schimbă tot: „Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Magistrații italieni îl protejează pe Dincă”

fara descriere

Gheorghe Dincă riscă să fie ucis la închisoare? Măsurile de securitate suint maxime la Jilava

Pe de altă parte, sunt multe voci care lansează o ipoteză șocantă. Gheorghe Dincă riscă să fie ucis la închisoare?”Surse judiciare spun că acolo măsurile de securitate sunt similare cu cele luate în cazul criminalului grec Konstantinos Passaris. Cel care susţine că a omorât două fete este păzit, zi şi noapte de mai mulţi gardieni, iar mascaţii penitenciarului sunt pregătiţi să intervină în orice secundă”, potrivit site-ului știriletvr.ro. Mai mult, alte persoane din caz au dezvăluit faptul că, în spitalul de la Jilava, acolo unde ”monstrul din Caracal” este închis, el locuiește singur în celulă. ”Stă izolat și este dus singur la plimbare”. Citește de ce a cerut Gheorghe Dincă la închisoare doar pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate