Ipoteza soc! Gigi Becali a facut un "pact" cu seful puscariilor pentru 5 zile de libertate! Uite cine sustine asta

Stirea ca Gigi Becali a fost eliberat pentru 5 zile a socat o tara intreaga fiindca totul s-a petrecut in mare secret, iar latifundiarul nu s-a aratat presei.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereMiron Cozma a declarat pentru Ring ca stia cu o zi inainte ca stirea sa apara la Romania TV ca Gigi a fost eliberat.

fara descriere kalooga_36441" A fost o înţelegere tacită. De fapt, Gigi Becali a discutat cu directorul general al Penitenciarelor (Administraţia Naţională a Penitenciarelor/ANP) şi acesta i-a promis. Că directorul i-a zis: «Dacă promiţi că nu relaţionezi cu presa, îţi dau maximum posibil pe carel pot da eu odată: cinci zile. Şi, prin ceea ce dovedeşti acum, de-a lungul timpului o să vrei şi o să obţii toate drepturile dacă într-adevăr respecţi înţelegerea»", a declarat Miron Cozma.

Conform Legii 254/2013 (privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate), doar directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor poate să acorde permisiile de 5 şi 10 zile. "Recompensele prevăzute la alin. (1) lit.f) şi g) - respectiv «permisiunea de ieşire din penitenciar pe o durată de cel mult 5 zile, dar nu mai mult de 25 de zile pe an» şi «permisiunea de ieşire din penitenciar pe o durată de cel mult 10 zile, dar nu mai mult de 30 de zile pe an»- pot fi acordate de către directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la propunerea comisiei prevăzute la alin. (2), respectiv "o comisie formată din director, care este şi preşedintele comisiei, directorul adjunct pentru siguranţa deţinerii şi regim penitenciar, directorul adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială, la propunerea personalului care desfăşoară activităţi directe cu persoanele condamnate, cu avizul şefului secţiei unde sunt deţinute", se arată în art.98, Capitolul IX (recompense, abateri şi sancţiuni disciplinare).

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate