Ipoteza soc in cazul disparitiei Paraschivei Vilham! Ginerele si fiica ei credeau ca vine Apocalipsa si toata lumea va muri!

Paraschiva Vilham a disparut misterios, iar oamenii legii au motive sa creada ca femeia din Oradea a fost ucisa de ginerele si de fiica ei.

Distribuie pe:

fara descriereIn noaptea de 2 spre 3 decembrie, Kristina Pazuric si partenerul ei de viata, Cosmin Moraru ar fi ucis-o pe Paraschiva, i-ar fi transat cadavrul si l-ar fi aruncat in locuri deocamdata necunoscute. Fiica victimei ar fi asistat la crima. Vecinii au spus ca in noaptea in care ar fi avut loc crima s-au auzit zgomote puternice din casa sotilor Moraru.

Se pare ca avocatul si sotia sa si-au schimbat drastic comportamentul in urma cu cateva luni. Exista voci care sustin ca acestia ar face parte dintr-o secta.

"In octombrie, fiica şi ginerele ei au plecat la Cluj şi s-au întors schimbaţi de-acolo. Au mai făcut câteva drumuri secretoase în Cluj. Paraschiva îmi spunea că nu se mai înţelege cu ei”
, a declarat o colega de serviciu a femeii pentru Bihoreanul, citata de evz.ro.


Fiica victimei, Krisztina, era foarte interesata de religie, teorii conspirationiste si mantuire prin Apocalipsa.

„Nu mai preda nimic şi devenise brusc interesată de religie, mai ales de calea de urmat pentru iertarea păcatelor de moarte. Nu mai avea nicio legătură cu materia. La ultima oră, pe 29 noiembrie, ne-a vorbit despre îngeri, despre Dumnezeu şi demoni coborâţi pe pământ. Ne-a spus că ne-am născut încătuşaţi şi că toţi o să murim, n-am înţeles nimic”, a precizat o eleva a Krisztinei Pazuric, profesoara de economie.

Nici sotul ei nu se comporta ca inainte. Cosmin Moraru dadea consultatii online, iar in ultima perioada incepuse sa cante la chitara si sa le vorbeasca "elevilor" despre mantuire si pacate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate