Ipoteza socanta despre despartirea lui Iosef de Teo! Constantin ar fi vanat-o pentru avere!  Tatal lui Teo arunca bomba: "El a vrut doar banii de la ea! Joaca poker si asta este mai rau ca drogul"

Teo Trandafir si Constantin Iosef trec printr-o perioada dificila din viata lor, dupa o casatorie care a durat doar cateva luni.##VIDEO10707##

Distribuie pe:

fara descriereTatal lui Teo, doctorul Ion Uta, a presimtit ca aceasta va fi soarta casniciei fiicei sale. Intr-un interviu acordat in emisiunea WOWbiz, Uta spuna ca a presimtit totul.

"Eu sunt destept. Pe mine nu ma poti purta din cauza genelor. De la inceput am vazut cla. Poate sa ma bata oricine, fii-mea si ala caruia nu vreau sa ii spun numele. De la inceput am vazut lucrurile astea in negru si am spus-o", a declarat tatal lui Teo.

##VIDEO10704##

"Lucrurile au stat fals de la inceput. Cum vii din Franta, te trezesti ca esti foarte tanar. Rezerva mea era solida, fundamentata. Ce fata desteapta a fost, ce minte stralucitoare a avut. Dar i-a luat Dumnezeu mintile. A fost o proasta!", a continuat Ion Uta.

fara descriereBatranul a marturisit ca Teo l-a sunat doar de doua ori de cand s-a casatorit cu Constantin Iosef, intr-una dintre dati fiind din cauza ca vedeta TV ar fi auzit un zvon ca tatal sau ar fi murit.

Ion Uta l-a atacat dur pe Constantin Iosef: "Acum si-a adus aminte ca are doi copii, a luat lecitina, pana acum nu luase. El a regizat toate secventele, de la intrarea in tara si pana la iesire. Totul este pus foarte bine la punct. Cum se poate sa te uiti la mine, sa te vad ca imi bagi mana in buzunar si totusi sa nu vad? El a vrut banii lui Teo. El a vrut tot. Asa zis eu si zic bine. Ea nu are cea mai mica vina, decat faptul ca avut aceeasi puritate. kalooga_36441"

In plus, Ion Uta crede ca unul dinte motivele divortului ar fi si dependenta lui Constantin de jocurile de noroc: "Pokerul e mai rau decat drogul!".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate