Ipoteza socanta in cazul mortii finei lui Adi Minune! "A impins-o cineva!"

S-a aruncat pe fereastra incercand sa fuga de sotul ei! Asta cred vecinii despre fina lui Adi Minune, dupa tragedia care a avut loc in urma cu două zile. Oamenii se tem sa vorbeasca deschis despre membrii clanului Caran, unul dintre cele mai periculoase din Capitala.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere"A-mpins-o cineva! Ca nu se arunca ea de nebuna! Sigur! Sigur!", sustine o vecina, filmata de Romania TV cu camera ascunsa, scrie romaniatv.net.

Tragedia s-a petrecut in urma cu doua zile, in cartierul Titan. Sotia interlopului Caran, in varsta de 40 de ani, a cazut de la etajul 8 al unui bloc si a murit.

"Fugea, saraca! Cand colo, cand colo! De el! Fata a vrut s-o tina, a prins-o de bluza. Si... s-a rupt. Ca, na, e greutate. Si a cazut. E fina lui Adi Minune", spune altcineva.

Sotul Doinei, Fane Caran, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Bucuresti, iesise de curand din penitenciar.

"Nu poti, domnule, sa te bagi. Ca astia-s periculosi! Daca spui vreo prostie sau daca spui un lucru, poate ca se supara si cine stie ce i se pune?! Numai noaptea vin toti, să stiti. Ziua nu vine nimeni. Cand incepe sa se-nsereze, vezi masini de toate culorile! De toate felurile! O familie numeroasa! Ei cand se-aduna.. .ti-e frica sa mai treci pe-acolo. O iei pe partea cealalta!", a mai spus un vecin.

Moartea Doinei Radu este considerata suspecta si este cercetata de politistii de la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate