ÎPS Teodosie a câștigat procesul împotriva Poliției Române! Magistrații i-au dat dreptate, după ce în iarnă a fost amendat de trei ori pentru încălcarea carantinei

Arhiepiscopul Tomisului a scăpat de amenda de 1.000 de lei, pe care a primit-o pentru nerespectarea măsurii de carantinare.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Arhiepiscopul Tomisului a câștigat procesul pe care l-a intentat împotriva polițiștilor constănțeni, în urmă cu câteva luni, după ce a fost amendat pe motiv că nu a respectat măsura carantinării. Magistrații au decis să anuleze sancțiunea pe care ÎPS Teodosie a primit-o în data de 24 ianuarie 2022, în valoare de 1000 de lei.

Citeste si: ÎPS Teodosie, o nouă reacție cu privire la vaccinarea anti-COVID: „Noi avem în Sfântul Altar cel mai bun vaccin, Sfânta Împărtăşanie”

ÎPS a câștigat procesul împotriva polițiștilor din Constanța

Arhiepiscopul Tomisului a decis să-i cheme în instanță pe polițiștii din Constanța, asta după ce în data de 24 ianuarie 2022 a fost sancționat de trei ori de oamenii legii pentru faptul că nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Citeste si: „Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Acum, la câteva luni, ÎPS Teodosie a reușit să câștige procesul împotriva autorităților și să demonstreze că slujba din 24 ianuarie, de pe faleza Cazinoului din Constanța, a fost

săvârșită în mod legal: "ÎPS Teodosie, amendat de către poliția din Constanța că nu a respectat măsura abuzivă a izolării la domiciliu, câștigă procesul cu Poliția Română și anulează amenda de 1000 de lei dar se și constată că slujba din 24 ianuarie de pe faleza cazinoului din Constanța a fost săvârșită în mod legal. Procesul l-am pornit în ianuarie, iar 8 luni de zile am reușit să dovedim că ÎPS Teodosie a fost amendat pe nedrept și “izolat” în mod abuziv."
, a declarat avocatul Adrian Cuculis, în cadrul unui comunicat de presă.

ÎPS Teodosie proces poliția din Constanța

ÎPS Teodosie

[Sursa foto: Captură TV]

"Amenzile date ÎPS Teodosie sunt ilegale"

Și Biroul de presă al Arhiepiscopului Tomisului a avut o reacție la acea vreme, privind sancțiunile cu care ÎPS Teodosie s-a ales pe 24 ianuarie 2022. Potrivit unui comunicat emis, Arhiepiscopul Tomisului nu ar fi fost înștiințat că ar trebui să se izoleze la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19: "Amenzile date IPS Teodosie sunt ilegale. Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al ÎPS în jurul orei 13.00.

Citeste si: ÎPS Teodosie, despre motivul pentru care preoții ar trebui să fie scutiți de certificatul verde: „Noi avem în Sfântul Altar cel mai bun vaccin”

Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care ÎPS participa. În măsura în care amenzile date ÎPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare. Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat.", transmitea în ianuarie Biroul de presă al Arhiepiscopului Tomisului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semn divin apărut pe cer la înmormântarea preotului ucis de Covid-19! Un nor în formă de înger și-a făcut apariția desupra bisericii

ÎPS Teodosie, despre cei care l-au reclamat la CNCD după ce a spus că nu este discriminare că femeile nu pot avea roluri importante în biserică: „Să-l dea pe Dumnezeu în judecată”

Cum au reacţionat credincioşii care au fost evacuaţi de jandarmi dintr-o biserică din Constanţa: "Dumnezeu nu îmbolnăveşte! Lăsaţi-ne în pace!"

Problemele cu banii se termină pentru Gemeni, Capricorni și încă 6 zodii

CASA DE PENSII a făcut anunțul chiar acum! Vestea momentului pentru acești români. Se poate ieși la PENSIE

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

L-a părăsit, dar acum plânge după Dragnea. Ce se întâmplă, de fapt, cu Irina Tănase

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies