ÎPS Teodosie, o nouă reacție cu privire la vaccinarea anti-COVID: „Noi avem în Sfântul Altar cel mai bun vaccin, Sfânta Împărtăşanie”

Arhiepiscopul Tomisului a dezbătut, din nou, subiectul certificatului verde COVID, devenit obligatoriu în România în spațiile publice neesențiale.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

ÎPS Teodosie a fost reticent încă de la început cu privire la vaccinul anti-COVID și și-a exprimat părerea legată de ser în spațiul public ori de câte ori a avut ocazia.

Arhiepiscopul Tomisului a avut de-a lungul pandemiei de coronavirus mai multe reacții controversate și a fost, de cele mai multe ori, criticat pentru declarațiile făcute. 

Nu am oprit pe nimeni să se vaccineze, dar nici nu sfătuiesc pe nimeni”

Arhiepiscopul Tomisului spune că nu vede scopul certificatului verde COVID, în contextul în care atât persoanele vaccinate, cât și cele nevaccinate se pot infecta în continuare cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, acesta mai spune că enoriașii vin la biserică și își plâng apropiații care s-ar fi stins din cauza infecției deși erau imunizați. ÎPS Teodosie spune că nu a oprit pe nimeni de la vaccinare, dar nici nu-i va îndemna pe oameni să facă acest lucru. 

Citeste si: ÎPS Teodosie, despre turiștii de pe litoral: ”Să nu meargă să privească unde nu trebuie...”

„Şi vaccinaţii şi nevaccinaţii se infectează. Atunci care e rostul acelui paşaport sau certificat verde, sau cum se numeşte? Nu găsim nicio logică. La mine se plâng atâţia oameni că le-au murit cei ce s-au vaccinat.  Credeau ca dacă nu se vaccinau, nu vor muri. De aceea, dacă şi vaccinaţii se infectează, cred că nu trebuie să fie impus, pentru că nu este o măsură obiectivă şi fiecare are probleme de conştiinţă.

Nu am oprit pe nimeni să se vaccineze, dar nici nu sfătuiesc pe nimeni”,  a declarat Arhiepiscopul Tomisului, într-o emisiune de televiziune.

Citeste si: “În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

COVID-19

COVID-19

[Sursa foto: PixaBay]

ÎPS Teodosie: „ Hristos nu ne lasă să ne îmbolnăvim!”

Arhiepiscopul mai spune că a găsit deja cel mai bun vaccin împotriva coronavirusului, iar el nu se găsește în centrele de imunizare din țară, ci la Biserică! Sfânta Împărtășanie, susține puternic ÎPS Teodosie, este cel mai bun remediu împotriva tuturor bolilor, nu doar împotriva virusului SARS-CoV-2. 

Citeste si: ÎPS Teodosie explică dacă este sau nu păcat să mergi la mare! „Nici nu vreau să văd”

„Noi avem o anumită autonomie! Noi avem în Sfântul Altar cel mai bun vaccin, Sfânta Împărtăşanie, care s-a dovedit de-a lungul veacurilor. Hristos este doctorul fără cusur, singurul doctor care vindecă orice boală, care învie din morţi. Ce doctor a mai înviat din morţi? De aceea avem nişte argumente obiective şi foarte solide.

Hristos nu ne lasă să ne îmbolnăvim! De aceea am recomandat preoţilor să facă liturghie zilnic şi călugărilor mai ales. Şi acesta este argumentul. La noi, în fiecare zi este Sfânta Liturghie, la toate bisericile şi la toate mănăstirile”,  a mai afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

ÎPS Teodosie, reacție vehementă privind educația sexuală în școli: „Este o anomalie. Nu poți să-i dai copilului cuțitul să se joace!”

Semn divin apărut pe cer la înmormântarea preotului ucis de Covid-19! Un nor în formă de înger și-a făcut apariția desupra bisericii

ÎPS Teodosie, despre cei care l-au reclamat la CNCD după ce a spus că nu este discriminare că femeile nu pot avea roluri importante în biserică: „Să-l dea pe Dumnezeu în judecată”

4 zodii au zile pline de stres și vor să evadeze. Perioadă plină de intrigi la locul de muncă

Vestea zilei despre medicul Monica Pop! Anunțul a fost făcut în direct la TV

“Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

Liviu Dragnea, doborât! Decizia la care nu se aștepta deloc

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies