Ireal! Cine zice că femeile nu sunt vitezomane? A fost prinsă de radar cu 703km/h!!!

De curând, liniștea unui mic orășel din Italia a fost tulburată de o veste incredibilă: o femeie a fost prinsă de radar cu o viteză care pare desprinsă din filmele SF: 703 km/h.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

De zeci de ani, lupta producătorilor de mașini pentru a atinge viteze uluitoare este una care pasionează pe toți împătimiții sporturilor cu motor, dar, în ciuda eforturilor, fie în Formula 1, fie în lumea manșinilor de stradă care costă milioane de dolari, nu s-a reușit performanța de a ajunge la o viteză care să depășească 4-500 de km/h.

Citeste si: Bianca Drăgușanu nu mai ține cont de părerea lui Alex Bodi. Dovada că blondina face acum regulile în relație: „Eu doar îți spun...”

Citeste si: Bărbat prins conducând cu 238 km/h pe A3

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Detectivi particulari, angajați să afle adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu?! Aceștia trebuie să descopere dacă accidentul a fost provocat

Asta până de curând... Pentru că – unde altundeva – în Italia, țara cu cele mai frumoase mașini sport, s-a ajuns la o viteză incredibilă: 703 km/h. Mai exact, informează Mediafax, o femeie, la volanul unei mașini banale a reușit să îi lase pe toți mască cu viteza cu care circula pe străduțele unui mic orășel din Italia, Offagana, o localitate cu drumuri înguste și pante multe cu mai puțin de 2000 de locuitori. Femeia avea 703km/h, moment înrergistrat de radar, viteză care depășește adeseori cea a avioanelor mici, utilitare.

Normal, aparatul radar cu pricina era, probabil, defect, dar, cu toate acestea, femeia a fost amendată cu maximul permis de lege – 850 de euro – și, timp de câteva luni nu va mai avea dreptul să conducă. Culmea este că, în ciuda defectului evident al aparatului radar – femeia conducând o mașină care, poate, la vale, ar atinge 180 de km/h – în procesul verbal al amenzii a fost trecută viteza cu care a fost surprinsă – 703 km/h – și polițistul a fost intransigent, singura variantă pentru ”vitezomana” de filme SF fiind să conteste sancțiunea.


Citește și:

Klaus Iohannis, primele declarații după alegerile locale 2020: „Victoria aparține în primul rând democrației românești”

Cât costă un vaccin antigripal în România

Pericol de explozie pe centura Ploieștiului! O cisternă cu 32 de tone de kerosen s-a răsturnat. A fost trimis mesaj RO-ALERT

Care este cel mai lung cuvânt din limba română

O turistă ar fi încercat să sară de la balconul casei de vacanță după ce a fost violată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies