Irina, abandonată de colegi! Cum au comentat mama lui Giani Kiriță și Alex Nedelcu acest lucru

Irina Postolea s-a plâns că a fost abandonată de către colegi după ce a pierdut punctul decisiv în penultimul joc. Mama lui Giani Kiriță și Alex Nedelcu au comentat abandonarea Irinei Postolea de către colegi.

Autor: A.I.

"Eu cred că toți erau cu moralul la pământ, când au văzut că au pierdut atâtea jocuri, și de asta (n.r.- au abandonat-o). Așa era normal, să o încurajeze.

Irina zice de Giani că nu mai e ca la început, că a lăsat-o mai moale. A lăsat-o mai moale că majoritatea sunt tineri și nu-l ascultă. Când l-au ascultat au câștigat, când nu, au pierdut.

Ăsta e tineretul din ziua de azi, nu ascultă, așa a fost dintotdeauna zic eu", a spus doamna Niculina, mama lui Giani Kiriță la FanArena.

"E vorba în primul rând de moral. Situația ține de moral în totalitate. E o situație foarte grea, au pierdut jocurile, dar nu numai asta, le-au pierdut la diferență foarte mare.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Îi înțeleg reacția Irinei, e cu moralul la pământ, dar nu cred că asta e soluția, să vii să expui problema. În situațiile astea nu trebuie să vii cu lucrurile negative, ci să le iei pe cele pozitive. 

Ei fac foarte multe lucruri împreună (n.r.- Războinicii), dar după înfrângere intră într-o pasă proastă. Din experiența mea, și noi am trecut prin câteva înfrângeri la rând și ne-au afectat.

Tinzi să te retragi.

Irina își ia rolul de mamă protectivă. Dacă îți asumi rolul ăsta nu trebuie să te plângi că nu e nimeni lângă tine. Eu m-aș ridica, nu aș aștepta de la alții", a fost de părere Alex Nedelcu. Doamna Niculina l-a contrazis pe Alex în această privință: "Nu sunt de acord cu tine", a spus mama lui Giani.

"Ei sunt în situația în care dau vina pe orice", a fost de părere și Iulian Pîtea, afirmând că pentru Irina nu ar fi fost bine nicicum, nici să o încurajeze după punctul pierdut, nici să o ignore, așa cum au făcut Războinicii.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Războinicii au câștigat în ziua aniversării lui Marco! Surpriza tuturor pentru fiul lui Giani Kiriță

Giani Kiriță a jignit-o pe Andreea Arsine: "Ești foarte urâtă"! Ce reacție a avut Faimoasa

Giani Kiriță, criză de nervi la Exatlon! "Nu poți să arunci două bile?"

Ana Cazan a plâns la Exatlon! Ce a impresionat-o atât de tare

TRAGEDIA dimineții! A MURIT și ea sfâșiată de câini. O țară întreagă este îndoliată

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Cea mai PROASTĂ VESTE pentru Putin. NICI VICTORIA, NICI PACEA nu le mai poate obține

Giani Kiriță, criză de nervi la Exatlon! "Nu poți să arunci două bile?"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies