LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Irina Ionesco trebuie sa-i plateasca daune in valoare de 10.000 de euro ficei ei, Eva, pentru fotografiile cu tenta erotica!

Celebra fotografa franceza de origine romana Irina Ionesco (77 de ani) a fost condamnata azi la plata unor daune in valoare de 10.000 de euro pentru atingere adusa vietii private a fiicei sale Eva (46 de ani). Eva si-a reclamat mama in instanta din cauza unor fotografii nud facute pe cand avea intre 4 si 11 ani si care au aparut in editia italiana a revistei Playboy din octombrie 1976.

Distribuie pe:

fara descriereEva Ionescu, intr-una din pozele realizate de mama ei, Irina, cu hainele pe eaTribunalul din Paris a decis ca Irina Ionesco trebuie sa-i plateasca ficei ei 10.000 de euro drept daune pentru fotografiile cu tenta erotica facute pe cand Eva avea 11 ani. De asemenea, magistratii au ordona restituirea unui numar de negative catre Eva, dar nu i-au interzis Irinei Ionesco sa utilizeze fotografiile. Eva Ionesco ii ceruse mamei sale despagubiri in valoare de 200.000 de euro.

fara descriereIrina Ionesco trebuie sa-i achite fiicei sale 10.000 de euroA aparut goala la 11 ani!
In octombrie 1976, cand avea doar 11 ani, Eva Ionesco a aparut intr-un pictorial al editiei italiene a revistei Playboy. In 1980, legile s-au schimbat si editia cu pictorialul Evei a fost scoasa de la vanzare. Mai tarziu, dupa ce a scapat de sub "aripa" mamei, Eva, care era obisnuita inca de mica sa stea dezbracata in fata obiectivului, a aparut in doua filme erotice: "Spermula" si "Maladolescenza".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate