Irina Lehan, presupusa amanta a lui Serban Ionescu, si-a redecorat apartamentul in urma unui concurs! Uite cum arata dormitorul ei si ce suprafata mica are!

Femeia despre care s-a spus ca ar fi fost amanta lui Serban Ionescu locuieste intr-un apartament dintr-o vila situata in Capitala.

Distribuie pe:

fara descriereInaintefara descriereDupa redecorareIrina Lehan si-a redecorat anul trecut dormitorul in urma unui concurs organizat de o cunoscuta firma de mobila si decoratiuni interioare. Provocarea a fost foarte mare pentru ca incaperea in care doame "amanta" regretatului actor are o suprafata de numai 5,39 metri patrati.

„Irina Mihaela Lehan locuieşte la etajul unei vile din Bucureşti, într-un apartament foarte primitor şi plăcut. Cu toate acestea, dormitorul său nu era deloc aşa cum şi l-ar fi dorit. Am optimizat încăperea ca să răspundă nevoilor Irinei de odihnă, citit şi depozitare a hainelor. Mai mult, şi micile obiecte pe care le colecţionează şi-au găsit spaţii de depozitare”, se arata in comunicatul in care era anuntata castigatoarea, citat de Ring.

Aseara, la WOWbiz, o apropiata a Magdei Catone a acuzat-o pe Irina Lehan ca si-a platit datoriile cu banii de tratament ai lui Serban Ionescu. Citeste AICI mai multe detalii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate