Irina Loghin lamureste zvonurile despre problemele sale de sanatate: "Nu am avut niciun atac cerebral!"

Irina Loghin are o poveste de viata fabuloasa. Sunt mai bine de 50 de ani de cand da tot ce are mai bun pe scena si este maritata de peste 40 de ani cu Ion Cernea cu care are doi copii.

Distribuie pe:

fara descriereNu a mai mancat carne de peste 30 de ani ai alearga 14 kilometri in fiecare zi. In urma cu ceva timp, cantareata de muzica populara a avut o problema de sanatate despre care toata lumea a spus ca ar fi fost un atac cerebral.

Irina Loghin a lamurit insa zvonurile in cadrul unei emisiuni de la Acasa TV: "Ce ati simti daca ati sta pe patul unui spital cu perfuzia in mana si ati vedea asa ceva la televizor. Intr-adevar, am simtit o mica oboseala, am fost neascultatoare si nu mi-am mai luat pastilele de inima. Nu le mai luasem de vreo doua saptamani.

Am ajuns acasa, am luat cainele si am mers in Herestrau, unde mi-am dat seama ca imi creste disconfortul. L-am sunat pe fiul meu, Ciprian, a venit, am mers la spitalul militar, mi-au facut un tomograf si mi-au spus ca este o oboseala puternica. Mi-au pus prima perfuzie, am ramas seara acolo, desi mi-au spus ca pot sa merg acasa. A doua zi am urcat pe scena la Urziceni la concert
."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate