Irina Loghin nu are noroc la menajere! Cea pe care a gasit-o dupa lungi cautari s-a imbolnavit: "Am nevoie cat mai repede de un sprijin in casa”

Se pare ca Irina Loghin nu are noroc la menajere. Dupa ce cantareata de muzica populara abia si-a gasit una, aceasta trebuie sa se opereze acum, astfel ca a dat din nou anunt de angajare.

Autor: Matei Vaihan

Se pare ca Irina Loghin nu are noroc la menajere. Anul trecut, celebra cantareata de muzica populara a dat mai multe anunturi si, dupa mai multe luni de cautari, a angajat o femeie. Ghinionul a facut ca acesta sa se imbolnaveasca, astfel ca Irina Loghin e din nou nevoita sa-si caute menajera.

"V-am mai spus că am nevoie de o persoană internă care să mă ajute cu menajul.

În urma acelui anunţ, am reuşit să găsesc o doamnă sufletistă, dar care, din păcate, nu îşi mai poate continua activitatea din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, care necesită intervenţie chirurgicală ”, a postat Irina Loghin.( vezi ce a spus Irina Loghin dupa ce s-a scris ca ar fi murit)

Irina Loghin nu are noroc la menajere:" Eu caut o persoana simpla, intre 45-55 de ani"

„A fost o decizie grea, pentru că devenise deja parte a familiei noastre, dar sănătatea este cea mai importantă. În acest context, revin cu rugămintea către persoanele interesate să îmi lase mesaj pe pagina mea de Facebook, însoţit de o fotografie cu dvs..

Eu caut o persoană simplă, între 45-55 de ani, care să nu aibă obligaţii familiale, deci să nu se mai ocupe în paralel de o altă gospodărie; care să fie sinceră, optimistă, comunicativă, să ştie să gătească şi să facă curăţenie. Este vorba de menaj intern, aşadar va trebui să locuiască la mine, iar eu îi voi asigura, pe lângă salariu, cazarea şi masa”, a mai anuntat cantareata de muzica populara.

Irina Loghin nu are noroc la menajere: "N u ma adresez persoanelor care se afla momentan in strainatate"

Dupa ce femeia care ii facea curat s-a imbolnavit, e clar ca Irina Loghin nu are noroc la menajere. „ Va avea liber o zi pe săptămână. În ceea ce priveşte sarcinile, este vorba doar de gătit şi curăţenie. Ţinând cont de sacrificiile pe care le presupune viaţa de artist, am nevoie cât mai repede de un sprijin în casă.

De aceea, nu mă adresez persoanelor care se află momentan în străinătate. Rugămintea mea este să îmi scrieţi doar dacă nu aveţi probleme de sănătate, pentru a evita alte situaţii precum cea prin care tocmai am trecut”, a incheiat Irina Loghin.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce face Irina Loghin noaptea pe strada? Paparazzii Wowbiz au surprins-o cu Tomi

Irina Loghin a fost acuzata ca a facut playback la un festival celebru! O telespectatoare a intrebat-o de ce nu a cantat live! Vezi cum s-a aparat celebra cantareata de muzica...

Cine este sotul Irinei Loghin si care este secretul casniciei lor de peste 45 de ani. Putini sunt cei care stiu ca artista este casatorita cu un sportiv celebru

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Cel mai mare potop de bani din istorie! Ce urmează să se întâmple în America este cu adevărat fără precedent

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Ce s-a descoperit în laboratoarele din Wuhan. O altă veste care ne înspăimântă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies