Irina Loghin, sacrificii enorme pentru a deveni mamă! A făcut declarații cutremurătoare despre perioada când a rămas gravidă: „Este înfiorătoare, ustură așa de tare”

Irina Loghin a povestit suferința prin care a trecut pentru a deveni mamă.

Autor: A.V.

Irina Loghin, ”Regina muzicii populare”, a povestit cât de grea a fost perioada când a vrut să devină mamă. Doctorii la care a mers i-au făcut tratamente grele, însă, în final, efortul pe care l-a depus a meritat în totalitate, căci are doi copii frumoși, pe Irinuca și Ciprian Cernea.

Citeste si: Incredibil, ce i-a spus None lui Andy despre povestea de iubire cu Roxana la Puterea dragostei! ”Mai stau așa în relație, apoi, văd eu”

Citeste si: Mesajele emoționante primite de mama Geta de la fiicele sale, cu ocazia zilei de naștere: „Ești o mamă cum rar există în lume”. Surorile Sterp se mândresc cu cea care le-a dat viață- kanald.ro

Citeste si: O femeie gardian, filmată în timp ce sugea degetul unui deținut într-o închisoare. Imaginile au fost făcute publice| VIDEO- stirileprotv.ro

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia.

Citeste si: Kamara a făcut mărturisiri cutremurătoare! E vorba despre băiețelul lui: „A făcut un stop cardio-respirator”

Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă.

Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a mărturisit Irina Loghin în cartea “Viața mea este ca un cântec”, conform Cancan.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, emoții puternice: „Au început”

Doliu! A murit Charlie Whiting, directorul de competiții FIA

Kamara a făcut mărturisiri cutremurătoare! E vorba despre băiețelul lui: „A făcut un stop cardio-respirator”

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în...

Ora de vară 2023: Cum ne afectează sănătate schimbarea de oră?

„Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap.” Oana Roman a desființat-o pe...

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies