Irina Loghin, sacrificii enorme pentru a deveni mamă! A făcut declarații cutremurătoare despre perioada când a rămas gravidă: „Este înfiorătoare, ustură așa de tare”

Irina Loghin a povestit suferința prin care a trecut pentru a deveni mamă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Irina Loghin, ”Regina muzicii populare”, a povestit cât de grea a fost perioada când a vrut să devină mamă. Doctorii la care a mers i-au făcut tratamente grele, însă, în final, efortul pe care l-a depus a meritat în totalitate, căci are doi copii frumoși, pe Irinuca și Ciprian Cernea.

Citeste si: Incredibil, ce i-a spus None lui Andy despre povestea de iubire cu Roxana la Puterea dragostei! ”Mai stau așa în relație, apoi, văd eu”

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia.

Citeste si: Kamara a făcut mărturisiri cutremurătoare! E vorba despre băiețelul lui: „A făcut un stop cardio-respirator”

Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a mărturisit Irina Loghin în cartea “Viața mea este ca un cântec”, conform Cancan.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate