Irina Loghin si Clejanii fac paranghelie de Revelion in club. Romanii din Spania, Italia si Franta se bat pentru rezervari!

Doamna cantecului popular romanesc si taraful care face spectacol de luni pana joi la emisiunea "Te vreau langa mine" de la Kanal D, vor încinge o petrecere de pomină pe 31 decembrie, in "Princess Club" din Regie

Distribuie pe:

Autor: A.R.

fara descriereIn alegerea acestor momente mai putin obisnuite pentru o discoteca, organizatorii au tinut cont si de faptul ca publicul va fi uşor diferit faţă de cel care se distrează de obicei în club.

"Am ales pentru trecerea dintre ani o petrecere de Revelion în stil pur românesc, alături de Taraful din Clejani şi de Irina Loghin. Am ales această temă pentru că cei care vin în la noi în noaptea de Anul Nou nu sunt doar oamenii care frecventează clubul în timpul anului, ci aşteptăm şi clienţi care aleg să petreacă doar această noapte în club. Mai mult decât atât, avem români care ne sună din Spania, Italia, Franţa pentru a face rezervări", a declarat Oana Craioveanu, managerul clubului din Regie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate