Irina Nicolae are cea mai de succes aplicatie pentru copii din Romania!

Irina Nicolae, cunoscuta artistă şi autoare de cărţi pentru copii, a primit o veste cum nu se poate mai îmbucurătoare. Aplicaţia “În Ţara lui Dovlecel” pe care a lansat-o de 1 iunie, anul acesta, a devenit cea mai de succes aplicaţie interactivă pentru copii din România.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereSatisfacţia este cu atât mai mare cu cât, după cum declară, au fost necesare luni în şir de muncă asiduă şi chiar deplasări la Londra pentru ca proiectul să fie de o calitate ireproşabilă.

“Cred că succesul are legătură cu faptul că am făcut tot timpul ce mi-a plăcut, cu pasiune, dăruire şi multă muncă. Am o echipă de profesionişti în jurul meu, iar cu toţii am muncit să oferim un produs de calitate până în cele mai mici detalii. A contat foarte mult!”, declară Irina Nicolae.

Aplicaţia, disponibilă în două versiuni, în limba română şi engleză, le oferă ocazia copiilor să intre în universul minunat al personajului Dovlecel, conceput de Irina Nicolae, dar să şi beneficieze de un sistem interactiv de distracţie şi educaţie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate