Irina Nicolae, ex-A.S.I.A., petrece Craciunul si Revelionul la Budapesta

Irina Nicolae, fosta componenta a trupei A.S.I.A., o va avea alaturi de ea, de Craciun, pe nepotica ei.

Distribuie pe:

fara descriereFrumoasa, purtand o tinuta foarte eleganta, Irina Nicolae, fosta component a trupei A.S.I.A., logodnica lui Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo, a fost prezenta si ea, miercuri seara, la retragerea din activitate a Alinei Dumitru, cea mai valoroasa judokana a Romaniei.

Pentru ca peste foarte putin timp vom intampina Sfanta Sarbatoare a Craciunului, Irina a dezvaluit pentru WOWbiz.ro unde si cum va petrece una dintre cele mai importante sarbatori: “De Craciun voi petrece ca fiecare dintre noi, in familie. Ma voi afla la Budapesta alaturi de familia mea si de logodnicul meu. In acest an, voi fi alaturi si de nepotica mea. Desi am petrecut sarbatorile in familie, niciodata micuta nu a fost cu mine, de Craciun. Pentru ea am scris intreaga serie de carti cu Dovlecel", a declarat bucuroasa Irina Nicolae.

Chiar daca in anii trecuti Irina Nicolae si Marius Vizer obisnuiau ca, de Revelion, sa plece intr-o zona montana, de regula in Austria, de asta data au ales sa petreaca tot la Budapesta.

“In acest an, Revelionul il vom petrece acasa, la Budapesta. Marius a avut un an foarte incarcat, cu multe evenimente, cu multa munca, eu la fel, motiv pentru care am ales ca si de Revelion sa ramanem acasa”, a adaugat Irina Nicolae.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate